cere***
jlet5 -
±«rt j„,„ A„,/
am /-<99
ktwtmel
éa#tve
knoppen t
t/e/ese set
na mm
ZuukItoqI uti vai
me
f&<£m mi me*»
tfaéèe/e Spe&zt'eèe&ete "fjtS
Jtf vee*
/-/-$ /'Kifes
1 dtepbKtctf V'&n -
£ut\ei étieff /fes
em
mi
pfto/fie*# voun deze h/eJtreity*se
aan
Mi
Soepvlees m/b 500
Contrafill (lends) 250
Braadvless 500
Varkenspoulet mager 250
Gehakt H.O.H. 500
Gebr.Gehakt 10C
Gek.Achterham 100
gr
5"
Gr
n r
Zult 250 gram f 0.9%
Tils American f O-jS
Kuikensnitsel per stuk 9&
Kukencottelet per stuk /SO
vu: es us&/?<2s2
Sandulch.Cotelet 10C
Cornedbeaf 100
gram j 3.3d
gran 5.9S
gram J S.9Ö
gram j_
cram J.
am JV9
am j0.93
am -j9-/9
Tartaar j stuks f3. So
Halscarbo Z/8 5 0 D gr, f .38
Krabbetjes 500 gr» f0.-30
8raaducir3t 500 gr, f3 96
vim
M.
éi&é®
nr
V»J
9sOf?S diOOS (2<2.s? At
V&f?
lr>t
vert s c ucc s us£i?/r<e./7_ ah
uetfaten if he
auMvcMMca v. -e^m. .««ss-ii* 1
4W
ij'A—T'ruanfii.i
050
cut
095
w