U L I van ee/t/y^e **0^/ Sit y v&n y&ss&/. cd J 'nakkcftqj I ftncta ftoJ éë'!i0- I 'fictA&exvS 1 OAef/^ng/eyfjiStJ I oloe& ufëtg J j yc. ~~"jj j 6yéAcIrp*ettf7LQ pu&z/es 1 iMJ séteAt j j ^ceaie z Ami jf%jp/%\ esnecze#r^' j M$tud$ M j J§J§ j CAccctmelAjt§3 j j iSf 1 l 4 i 'r/t6u'ee£ c o/i'dee? ween ^<2^ cAeze ateJceJy/jre. aan Aee~ cé/fnyen, f vests Soepvlees Hamlappen Fricandeau v/e?S wee/ren 5C0 gram f3.9# 500 gram f? fS 500 gram ^75' Gehakt H.O.H gekr.500 gram f 3.59 i/le £S CJGJP <?SZ- Parijse B.H.Worst 100 gram 0.95 Kippenfilé 100 gram f2J9 Gek,Sp8k 100 gram f 0 9^5 Levsruorst 100 gram fa.85" ocs?s v/e.€s 5 c clcuq. cctc Hamburgers 3 stuks f2.5? Ribcarbonade 500 gr3.99 Bakribjes 500 gr»fj.jj- ciclC &&tcncy< VC/7S ea /><t.d s- j h'tk&jkemf- j t f t t t v,Ja - i M t ^\\KV\«v\ i/'/n 1 i i i t V N in <fe-B>j»oij«»out^in»rinprp.—um.mi i■ml *°°rQ50\ f*1

Ysselsteyns Nieuwsblad | 1978 | | pagina 5