-ffU&oats
Mees
irfisesAMutern
«t/.éètsse/
2u>eek enoLaanSceeuh^
^i/leescJOft en. I
a deep e/ties-
&JeóJr&a.n t ec/tt ne
A
iiSQ
3.S3
v (rft oen ze?&z
ét si e£ &tei
•sieJtAen. qaetiia/oet? en
foateie/eipan ff
f/9S
f 3.6c
3. *3
aar VÖ 9 'J
Soepblees z/b 500 gram s7*9
Magere R.Lappen 500 gram f&3ê
Varkens rollade 500 gram ff. 3$
Varkenssnitsel 500 gram
Rundergehakt 500 gram fS.^3
Rosbief 100 gram f 2-ffj
Boerenmstw. 100 gram //ff
Sandw.Cotel.J00 gram f f.$3
Leverkaas 100 gram f/JfS
Kabeljauw filé graatloos
van 450 vo%r
Haantjes 3 stuks voor fQM
Filé American per bakje
Eigen Gel.Rookuorst
100 gram S/J?S
Sell8rij salade
100 gram f/-7$
Vleessalade
100 gram f//S
Braadworst 500 gr. f3-9&
Tartaar 3 stuks
Braadworst 500
Speklappen 500 gr. f
Slagroom Liter yft
van 332 voor <aüC.'
liter cocktail
van 144 voor
PAAST AARTOE
nu voor
VERSE EIEREN
10 stuks nu voor
PAASR0ZIONEN BROOD
MET SPI0S nu voor
VERSE KNAPKOEKEN
van 1.85 voor
CROISSANTS 5 STUKS
heerlijk bij de so
NU 5 stuks voor maa
CHAMPIGNONS PER BAKOE A 250 gram nu voor
GOLDEN DELI0US 2 KILO NU VOOR
x t
*P
1*1* 1 I t
i
4J
i
i t i
v /U II 8 8 .1
8 8 J 8. It It'll,
x)X%1* ix.x%/''',
m
th
m
273