-ffU&oats Mees irfisesAMutern «t/.éètsse/ 2u>eek enoLaanSceeuh^ ^i/leescJOft en. I a deep e/ties- &JeóJr&a.n t ec/tt ne A iiSQ 3.S3 v (rft oen ze?&z ét si e£ &tei •sieJtAen. qaetiia/oet? en foateie/eipan ff f/9S f 3.6c 3. *3 aar VÖ 9 'J Soepblees z/b 500 gram s7*9 Magere R.Lappen 500 gram f&3ê Varkens rollade 500 gram ff. 3$ Varkenssnitsel 500 gram Rundergehakt 500 gram fS.^3 Rosbief 100 gram f 2-ffj Boerenmstw. 100 gram //ff Sandw.Cotel.J00 gram f f.$3 Leverkaas 100 gram f/JfS Kabeljauw filé graatloos van 450 vo%r Haantjes 3 stuks voor fQM Filé American per bakje Eigen Gel.Rookuorst 100 gram S/J?S Sell8rij salade 100 gram f/-7$ Vleessalade 100 gram f//S Braadworst 500 gr. f3-9& Tartaar 3 stuks Braadworst 500 Speklappen 500 gr. f Slagroom Liter yft van 332 voor <aüC.' liter cocktail van 144 voor PAAST AARTOE nu voor VERSE EIEREN 10 stuks nu voor PAASR0ZIONEN BROOD MET SPI0S nu voor VERSE KNAPKOEKEN van 1.85 voor CROISSANTS 5 STUKS heerlijk bij de so NU 5 stuks voor maa CHAMPIGNONS PER BAKOE A 250 gram nu voor GOLDEN DELI0US 2 KILO NU VOOR x t *P 1*1* 1 I t i 4J i i t i v /U II 8 8 .1 8 8 J 8. It It'll, x)X%1* ix.x%/''', m th m 273

Ysselsteyns Nieuwsblad | 1978 | | pagina 5