l - *A# 'W f72m« pm Itio ktoheljQuvfdéi actftdcLppeien, qwenéen 7 fatui fs *©<w? SLAGERI3 '3.VAN GAS5EL. sglaat ik eerst beginnen mat eengcedkope lekkere tip te geven, .^Gegrilde varkensbiel (delicatesse), *U neemt een varkanshiel en zet deze san nacht in zout water. ^Daarna droogt. U deze afjen smeert hem in met mosterd,en vervolgens strooit U ar een beetje kruidnagelen avar en laat dit een paar uur intrekken,dan steekt de hiel aan de gril en grilt U hem mooi bruin en gaar» kunt daze zo heerlijk afknabbelen bij uu warme maaltijd of bij hat brood» ^Geweldig lekker en^niet duur Eet smakelijk. Soepvlees m/b 500 gram Gek.Schouderham 100 gr// Gepanneerde V.Snitsel 500 gtamffyp Cervalaat 10®. gr J'#. Runderbraadvlsas "500 graro/<$4$ Gek.Spek 100 gr Varkens Poulat >250 ,.9ram/3.<$& Gehakt H.O.H. 500 grar Hamlappen 500 gram Slavinken 500 gram£ Tartaar 3 stuks WEKELI3KS "SflULBERICHT" vr* 9 1.9S 50 1.25 459

Ysselsteyns Nieuwsblad | 1977 | | pagina 8