l
- *A# 'W
f72m«
pm Itio
ktoheljQuvfdéi
actftdcLppeien,
qwenéen
7 fatui
fs *©<w?
SLAGERI3 '3.VAN GAS5EL.
sglaat ik eerst beginnen mat eengcedkope lekkere tip te geven,
.^Gegrilde varkensbiel (delicatesse),
*U neemt een varkanshiel en zet deze san nacht in zout water.
^Daarna droogt. U deze afjen smeert hem in met mosterd,en vervolgens
strooit U ar een beetje kruidnagelen avar en laat dit een paar
uur intrekken,dan steekt de hiel aan de gril en grilt U hem mooi
bruin en gaar»
kunt daze zo heerlijk afknabbelen bij uu warme maaltijd of bij
hat brood»
^Geweldig lekker en^niet duur
Eet smakelijk.
Soepvlees m/b 500 gram Gek.Schouderham 100 gr//
Gepanneerde V.Snitsel 500 gtamffyp Cervalaat 10®. gr J'#.
Runderbraadvlsas "500 graro/<$4$ Gek.Spek 100 gr
Varkens Poulat >250 ,.9ram/3.<$&
Gehakt H.O.H. 500 grar
Hamlappen 500 gram
Slavinken 500 gram£
Tartaar 3 stuks
WEKELI3KS "SflULBERICHT"
vr* 9
1.9S
50
1.25
459