iUCQ Sia^jgt^ i
fa&ff 4/00 rafee/Pry zet? I
Ce rif f&t*. c'U>ots fs
t
<SévengsL
*yff
Hrop SU
fffj .Afaarhorj^ Wo or
Jpc f -tJeeZ £ntf
G&p&rteeydö GJkrkensfitfsel S<>o/a^t
flu. nderqe h<xkt 0 2tA m
fUcH der raadde es f**
■Zi.hco.6te/et
Creiderse fGoojZAfOFSt f?s& ore*.
f/a/sc&f~j?o mof e
HJ ark est s k
ffl f? es ii/'&.r e-yi
f3t>f erka/r toors t'
yran-
Sfay e/i5 fa iJ rzr?o z s f~ 0 y
&/f Wé& f e,
fro o of
hoftor koLrf&f
staven y^f -voor
G-esrerfc/i
fZfdo k#<?l
Uu braadvleas inwrijven met zout en peper (e.v.t. mosterd).
Om en om aanbraden.
l/ervolgens vuur klein en deksel schuin op da pan5 e.v.t, 2 eetlepels
azijn toevoegen.
Braadtijd 50 min. per 500 gram. Regelmatig karen
fr^&£ f - {~0-f
+S"£-,3 ffrC-i Mi
S"0o eprrt Mt
~7~euu J-i d.€- -?V f
Zkfz ze ff ff k o 5 M
'?rn ta/eSe f V— S ft*- tf r&c >»<-
ff-e/e sUJ-e-^f -
ffj&p-ef ff fa1 jroo
fuotykeef
Z?0l£ -v CejrS
&c>o jrAfrt-
fxrcotfh ff
S'oJato.
'/z Li ter oK
O-QChl f ,.^7 yj, y>
n-™.v*r*v