Als I
voelen v
T lXI
iet om kleur gaat
i/ij ons als een vis
in het water
evenementenagenda
BSWOUDE
INDOOR KERMIS
Voor al uw full colour druk- en
printwerk bent u bij ons aan het
juiste adres. Of het nu om een familie
kalender of geboortekaartje gaat, een
trouwkaart of een fraaie A3 poster,
het verenigingsblad of zomaar een
strooifolder. Wij maken het voor u,
snel en tegen prima prijzen.
En wilt u zwart-wit? Ook daar maken
wij werk van.
+BIB!BIB!BIB!B!B!E!BtB!B!B!BIB!B!BtB!BIB!B!BIB!B!BIB!B!B!B<
van den
Chocoiadebrowtties met mancjo-yocjfiurtijs
Schouwburg
Venray
7 oktober 2006
Restaurant
www.taxivanabswoude.nl
Tel. 0478-586855 Venray
Grote paranormale en
alternatieve
agenda's en kalenders voor 2007
Boek- en kantoorvakhandel
van den Munckhof
Roelanzia presenteert
PEEL EN MAAS
gezondheidsmanifestatie
zondag 1 oktober
Witte Hoeve Venray
De beurs is geopend
van 11.00 tot 18.00 uur.
nu zeer grote keuze bij
r t i Grotestraat 68 Venray 0478-582727
Q a£é-Restaura n t
grotestraat 68 5801 bh venray
postbus 1 5800 aa venray
tel 0478 58 27 27 fax 0478 51 09 16
e-mail info@vandenmunckhof.nl
internet www.vandenmunckhof.nl
Eendaagse evenementen
Meerdaagse evenementen
Schouwburg
Benodigdheden:
Bereidingswijze
MMSK St. Petrus Banden Venray presenteert
kaarten hier verkrijgbaar
Donderdag 21 september 2006 - Pagina 18
^OKKffi
Telice/
Julianasingel 7, Venray, Tel. 585777, www.restaurantfelice.nl
Wij zijn 7 dagen per week geopend!
Ma. t/m za.: vanaf 18.00 uur, zondag vanaf 17.00 uur.
Entree 5,50 kinderen tot 12 jaar onder begelei
ding 2 euro. Consult prijzen maximaal 10 euro.
munckhof
In ons zalencentrum beschikken wij over een
indoor-kermis spellencircuit. Dit zal plaatsvinden in de "houtwerf".
Je kunt gebruik maken van het 5 UREN-ARRANGEMENT:
Aanvang in overleg.
Te beginnen met een uitgebreid kermisbuffet.
Daarna het indoor-kermis spellencircuit.
Tijdens de spellen komen wij nog 3x rond met een bittergarnituur.
Gedurende gehele avond onbeperkt drank
<15 personen 37.50 p.p.
16-25 personen 34.50 p.p.
26-50 personen 32.50 p.p.
51 personen 30.00 p.p.
Heeft u nog vragen of wilt u een reservering doen?
Bel: Partycentrum Roelanzia
Mia en Hans Rongen
Lovinckplein 2, 5813 CC Ysselsteyn 0478 - 54 12 21
www.roelanzia.nl
Kaarten zijn voor 10.- verkrijgbaar bij:
De Schouwburg, Frities, boekhandel Martin Cuypers en de Opmaat.
Ze kunnen ook besteld worden door te bellen naar (0478) 512186 of 541418
Dienstenveiling gemeenschapshuis Castenray 13.00 uur
Promsconcert Harmonie St. Catarina Leunen, Laag Riebroekseweg
Boekenmarkt en Preuveriej verkoop gebruikte boeken en platen alsmede een proeverij Centrum
Venray
Koopzondag Centrum Venray 12.00-17.00 uur
Promsconcert In The Zenith
Najaarsdemonstratie Intratuin voorinschrijven is gewenst
Wildavond/diner dansant 't Pelgrimshuis Smakt 19.30 uur
Hobbymarkt Reumapatiënten Vereniging Venray
Hotel Asteria Venray
St. Nicolaas Braderie Centrum Venray
Koopzondag Centrum Venray
Extra Koopavond Centrum Venray
Koopzondag Centrum Venray
Extra Koopavond Centrum Venray
Extra Koopavond Centrum Venray
ZO
24 sept.
za
30 sept.
zo
1 okt.
zo
1 okt.
za
14 okt.
di
7 nov.
vrij.
10 nov
zo
19 nov
WO
22 nov
zo
26 nov
ma
4 dec
zo
17 dec
do
21 dec
vrij
22 dec
t/m 30 september
Culinair fietsevenement "Écht lekker fietsen" 29,95 p.p. (incl. koffie met vlaai, voorgerecht, hoofdge
recht, ijs en een 40 km lange fietstocht), reserveren via VVV Venray, 0478-510505
t/m 31 oktober
Bezichtiging Grote Kerk, St. Petrus' Bandenkerk te Venray
ma. t/m za. van 14.00 tot 16.00 uur
Do 21 sept. 20.00 uur Wat zien ik?! De musical comedy
Vr 22 sept. 20.00 uur Wat zien ik?! De musical comedy
Za 23 sept. 20.00 uur Wat zien ik?! De musical comedy
Di 26 sept. 20.00 uur Theatersalon Mozart en zijn tijd
Wo 27 sept. 14.30 uur Ingeblikt
Za 30 sept. 20.00 uur Americana Treasures
Dit recept komt uit de folder Koken met EKO, een uitgave van Milieudefensie
Bereidingstijd: 35 minuten; Aantal porties: 4
Voor de brownies
125 g pure chocolade 175 g boter 4 eieren 150 g bruine suiker
350 g zelfrijzend bakmeel bakpapier 1 vierkant bakblik van 20 cm
Voor het ijs
1 dl slagroom 100 g bruine suiker 300 g verse mango
1 eetl. citroensap 3 dl volle yoghurt
Verwarm de slagroom, los de suiker erin op en laat het mengsel afkoelen. Schil de mango's, verwijder
de pitten en pureer het vruchtvlees. Meng de vruchtenpuree met citroensap, yoghurt en het afgekoelde
roommengsel. Schep de massa in een laag schaaltje en laat het in de
diepvriezer ca. 3 uur bevriezen.Schep regelmatig om zodat de vorming
van grote ijskristallen wordt voorkomen.
Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed het bakblik met vetvrij bak-
papier.Breek de chocolade in stukjes en smelt deze met de boter au
bain marie
Klop de eieren en de suiker tot een zachte romige massa (5 minuten
met de mixer). Roer het chocolademengsel erdoor en spatel daarna
het meel erdoor. Giet het mengsel in het bakblik en zet het 25 minuten
in het midden van de oven
Het gebak is gaar als het aan de randen iets droog wordt
Laat het afkoelen in de vorm. Snijd het daarna in vierkante stukken.
Presenteer deze met bolletjes mango-yoghurtijs.
musicals
e Phantom of the Opera
West Side Story
Elisabeth
Chess
Joe
Chicago
Grease
Miss Saigon
met 0.3,
Annelie Reijnders
Ron Barents
Dansgroep Waxx
Anne en Judith
www.venray.net/mmsk