Als I voelen v T lXI iet om kleur gaat i/ij ons als een vis in het water evenementenagenda BSWOUDE INDOOR KERMIS Voor al uw full colour druk- en printwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu om een familie kalender of geboortekaartje gaat, een trouwkaart of een fraaie A3 poster, het verenigingsblad of zomaar een strooifolder. Wij maken het voor u, snel en tegen prima prijzen. En wilt u zwart-wit? Ook daar maken wij werk van. +BIB!BIB!BIB!B!B!E!BtB!B!B!BIB!B!BtB!BIB!B!BIB!B!BIB!B!B!B< van den Chocoiadebrowtties met mancjo-yocjfiurtijs Schouwburg Venray 7 oktober 2006 Restaurant www.taxivanabswoude.nl Tel. 0478-586855 Venray Grote paranormale en alternatieve agenda's en kalenders voor 2007 Boek- en kantoorvakhandel van den Munckhof Roelanzia presenteert PEEL EN MAAS gezondheidsmanifestatie zondag 1 oktober Witte Hoeve Venray De beurs is geopend van 11.00 tot 18.00 uur. nu zeer grote keuze bij r t i Grotestraat 68 Venray 0478-582727 Q a£é-Restaura n t grotestraat 68 5801 bh venray postbus 1 5800 aa venray tel 0478 58 27 27 fax 0478 51 09 16 e-mail info@vandenmunckhof.nl internet www.vandenmunckhof.nl Eendaagse evenementen Meerdaagse evenementen Schouwburg Benodigdheden: Bereidingswijze MMSK St. Petrus Banden Venray presenteert kaarten hier verkrijgbaar Donderdag 21 september 2006 - Pagina 18 ^OKKffi Telice/ Julianasingel 7, Venray, Tel. 585777, www.restaurantfelice.nl Wij zijn 7 dagen per week geopend! Ma. t/m za.: vanaf 18.00 uur, zondag vanaf 17.00 uur. Entree 5,50 kinderen tot 12 jaar onder begelei ding 2 euro. Consult prijzen maximaal 10 euro. munckhof In ons zalencentrum beschikken wij over een indoor-kermis spellencircuit. Dit zal plaatsvinden in de "houtwerf". Je kunt gebruik maken van het 5 UREN-ARRANGEMENT: Aanvang in overleg. Te beginnen met een uitgebreid kermisbuffet. Daarna het indoor-kermis spellencircuit. Tijdens de spellen komen wij nog 3x rond met een bittergarnituur. Gedurende gehele avond onbeperkt drank <15 personen 37.50 p.p. 16-25 personen 34.50 p.p. 26-50 personen 32.50 p.p. 51 personen 30.00 p.p. Heeft u nog vragen of wilt u een reservering doen? Bel: Partycentrum Roelanzia Mia en Hans Rongen Lovinckplein 2, 5813 CC Ysselsteyn 0478 - 54 12 21 www.roelanzia.nl Kaarten zijn voor 10.- verkrijgbaar bij: De Schouwburg, Frities, boekhandel Martin Cuypers en de Opmaat. Ze kunnen ook besteld worden door te bellen naar (0478) 512186 of 541418 Dienstenveiling gemeenschapshuis Castenray 13.00 uur Promsconcert Harmonie St. Catarina Leunen, Laag Riebroekseweg Boekenmarkt en Preuveriej verkoop gebruikte boeken en platen alsmede een proeverij Centrum Venray Koopzondag Centrum Venray 12.00-17.00 uur Promsconcert In The Zenith Najaarsdemonstratie Intratuin voorinschrijven is gewenst Wildavond/diner dansant 't Pelgrimshuis Smakt 19.30 uur Hobbymarkt Reumapatiënten Vereniging Venray Hotel Asteria Venray St. Nicolaas Braderie Centrum Venray Koopzondag Centrum Venray Extra Koopavond Centrum Venray Koopzondag Centrum Venray Extra Koopavond Centrum Venray Extra Koopavond Centrum Venray ZO 24 sept. za 30 sept. zo 1 okt. zo 1 okt. za 14 okt. di 7 nov. vrij. 10 nov zo 19 nov WO 22 nov zo 26 nov ma 4 dec zo 17 dec do 21 dec vrij 22 dec t/m 30 september Culinair fietsevenement "Écht lekker fietsen" 29,95 p.p. (incl. koffie met vlaai, voorgerecht, hoofdge recht, ijs en een 40 km lange fietstocht), reserveren via VVV Venray, 0478-510505 t/m 31 oktober Bezichtiging Grote Kerk, St. Petrus' Bandenkerk te Venray ma. t/m za. van 14.00 tot 16.00 uur Do 21 sept. 20.00 uur Wat zien ik?! De musical comedy Vr 22 sept. 20.00 uur Wat zien ik?! De musical comedy Za 23 sept. 20.00 uur Wat zien ik?! De musical comedy Di 26 sept. 20.00 uur Theatersalon Mozart en zijn tijd Wo 27 sept. 14.30 uur Ingeblikt Za 30 sept. 20.00 uur Americana Treasures Dit recept komt uit de folder Koken met EKO, een uitgave van Milieudefensie Bereidingstijd: 35 minuten; Aantal porties: 4 Voor de brownies 125 g pure chocolade 175 g boter 4 eieren 150 g bruine suiker 350 g zelfrijzend bakmeel bakpapier 1 vierkant bakblik van 20 cm Voor het ijs 1 dl slagroom 100 g bruine suiker 300 g verse mango 1 eetl. citroensap 3 dl volle yoghurt Verwarm de slagroom, los de suiker erin op en laat het mengsel afkoelen. Schil de mango's, verwijder de pitten en pureer het vruchtvlees. Meng de vruchtenpuree met citroensap, yoghurt en het afgekoelde roommengsel. Schep de massa in een laag schaaltje en laat het in de diepvriezer ca. 3 uur bevriezen.Schep regelmatig om zodat de vorming van grote ijskristallen wordt voorkomen. Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed het bakblik met vetvrij bak- papier.Breek de chocolade in stukjes en smelt deze met de boter au bain marie Klop de eieren en de suiker tot een zachte romige massa (5 minuten met de mixer). Roer het chocolademengsel erdoor en spatel daarna het meel erdoor. Giet het mengsel in het bakblik en zet het 25 minuten in het midden van de oven Het gebak is gaar als het aan de randen iets droog wordt Laat het afkoelen in de vorm. Snijd het daarna in vierkante stukken. Presenteer deze met bolletjes mango-yoghurtijs. musicals e Phantom of the Opera West Side Story Elisabeth Chess Joe Chicago Grease Miss Saigon met 0.3, Annelie Reijnders Ron Barents Dansgroep Waxx Anne en Judith www.venray.net/mmsk

Peel en Maas | 2006 | | pagina 18