Getrouwde komt allemol naor 't op mondag vieltien febbrewarie ien zaal Wilhelmina DE GRUYTER èn betere waar...èn10o/o alléén De Gruyter! 't liefst verklèd. 'i Begint um aacht uur en scheit er uut um iën uur DE GRUYTER'S WEEKRECLAME nhazelnootbloc Vorstenhal Elk 2e pak •ustard- of chocolade-vlapoeder voor prijs De Gruyter's chef-koks weten met hun werkelijk verrukkelijke soepen Uw eetlust te prikkelen en op te wekken. Zij gebruiken daartoe de allerfijnste tuinkruiden, malse groen ten en binnen- en buitenlandse spe cerijen, die U écht zelf niet zo gauw bij de hand hééft. De Gruyter brengt 10 heerlijke soepen met een volko men eigen smaak Neem eens een proef met de koste lijke, zéér smakelijke preisoep, die deze week 10 cent goedkoper is. En vergeet niet, dat U bij De Gruyter, natuurlijk, bovendien 10% geniet. *91219 (•(dig tot en met dinsdag 16 februari Bij 250 gr. koffie of een busje oploskoffie a 50 gr, voor 'l2 prijs: 48ci yvan de week Dat krijgt U, bóven Uw 10%, voorde luttele prijs van 15 cent, als U voor f4.- besteedt. En op de koop toe iedere week weer een andere verrassing vo6r de kinderen. PREISOEP Verrukkelijk bereid met witte en groene prei en fijne bloem. Een heerlijke gebon den soep. Kooktijd 20 minuten. zakje voor 4 borden 55 Ct KALFSBOUILLONSOEP Een pittige gebonden soep met kalfs vlees. fijne bloem, condensmelk. kipei, uitheemse specerijen en figuurvermicel- li (5 minuten). zakje voor 4 borden 55 Ct VERMICELLI SOEP Bereid met fijne gesneden vermicelli en gekruid met selderijzaad, cfr. foelie, pe terselie (6 mimiten). Pakje vwor 6 borden 40 Ct ERWTENSOEP Bereid met extra gelezen erwten, split- erwten, knolselderij, prei en ui. Piin ge kruid met selderfjzaad, peper. Carda mom foelie, Turmeric, peterselie en een snu'rfje knoflook. Kooktijd 15 minuten zakje voèr 4 a 5 borden 58 Ct. GROENTESOEP Bereid met fijne groenten zoals: prei, knolselderij, wortelen, tomaten, witte kool enz. (20 minuten). Pakje voor 6 borden 50 Ct OSSESTAARTSOEP Een pittige soep, bereid rriet krachtig vleesextract en hartig gekruid (5 min.) zakje voor 4 borden 65 Ct KIPPEBOUILLONSOEP Bereid met echte eivermicelli. Beyat een oplosbaar kippeveteitjë (7 minuten). Pakje voor 4 i 5 borden 55 Ct BRUINE BONENSOEP Bereid met eerste keuze bruine benen en prei. (20 minuten). zakje voor 4 i 5 borden 60 Ct KONINGINNESOEP Heerlijke gebonden soep, bereid met vleesextrict, fijne bloem, volle condens melk (1 minuutf) zakjg veor 4 borden 40 Ct TOMATENSOEP MET RIJST Geconcentreerde-kant-en-kfare soep in een pot. Alleen verduneen én opwar men. Pot voor 4 bördên >5 ct

Peel en Maas | 1960 | | pagina 4