Reis niet dagelijks urenlang door de kou
kom werken bij
èn betere waar
en
alléén de Gruyter
27
Ik W
- Aanmelden dagelijks aan de fabriek van 10 tot 17 uur -
De Gruyter's
weekreclame
Pm»»»
MÏSÏ!ÏÏS«hï"IS>iiiiB^ WKm
(geldig t/m Dinsdag 19 Januari)
pak groentesoep
t en een zakje
bouillonpoeder
samen van 75
voor SO cent
Bij f. 4.- boodschappen
4 grote Goudrepen
samen van 80
Huil
2 bussen
Rensa Extra
samen van 96
Elk tweede
havermout f:
van 54
voor
cent
lllllllllllllllllllllllll ..nllMllllllllH
i
Het Snoepje van de Week
Tientallen millioenen malen
per jaar wordt er geprofi
teerd van De Gruyter's be
faamde „Snoepje van de
Week".
Elke keer als U f 4.- besteedt,
krijgt U. behalve de 10%
kassabon, óók nog het Snoep-
ie van de Week voor 15 cent
m nog een leuke verrassing
voor de kinderen.
Profiteer ervan, elke week!
107.
Betere waar dat garandeert De Gruyter U ook voor soepen.
Want De Gruyter maakt zijn bouillons en soepen zelf.
Krachtige en pittige soepen! Smakelijk en altijd vers.
De Gruyter heeft ook een grote keuze. Tien soepen met
een héél eigen karakter. De fijnste tuinkruiden en
aromatische specerijen zijn daarvoor onmisbaar.
r<"
Overtuig U zelf en profiteer deze week eens van de speciale
aanbieding: een pakje groentesoep en een
zilverzakje bouillonpoeder samen van 75 voor 50 cent!
GROENTESOEP
Bereid met fijne groenten zoals: bloemkool,
witte kool, tomaten, Noord-Hollandse
kool, prei, wortelen, knolselderij enz.
Kooktijd 20 minuten.
Pakje voor 6 borden SO Ct
KI PPE BOUILLON SO EP
Bereid met echte eivermicelli. en fijn ge
kruid met selderijzaad. peterselie. Turme
ric. Coreander. Cardamon en foelie. Bevat
een oplosbaar kippeveteitje, dat er voor
zorgt dat deze kippesoep niet te onder
scheiden is van soep die van een vette
soepkip getrokken is. Kooktijd 7 minuten.
Pakje voor 4 a 5 borden SS Ct
VERMICELLISOEP
Bereid met fijne gesneden vermicelli en
gekruid met selderijzaad, ui, foelie, peter
selie en een snuifje knoflook. Vleesextract
voor een pittige, krachtige smaak. Kook
tijd 6 minuten.
Pakje voor 6 borden 40 Ct
BRUINE BONENSOEP
Bereid met eerste keuze bruine bonen en
prei. Fijn gekruid met selderijzaad, ui,
peper. Cardamon. Turmeric, peterselie en
een snuifje knoflook. Kooktijd 20 minuten.
Zilverzakje voor 4 a 5 borden 40 Ct
ERWTENSOEP
Bereid met extra gelezen erwten en split-
erwten, knolselderij, prei en ui. Fijn ge
kruid met selderijzaad. peper. Cardamon,
foelie. Coreander. Turmeric, peterselie en
een snuifje knoflook. Kooktijd 15 minuten.
Zilverzakje voor 4 a 5 borden S8 Ct
PREISOEP
Bereid met witte en groene prei, fijne
bloem, bak- en braadvet enz. Gekruid met
peper en nootmuskaat. Een heerlijke ge
bonden soep. Kooktijd 20 minuten.
Zilverzakje voor 4 borden SS Ct
KONINGINNESOEP
Heerlijke gebonden soep, bereid met vlees
extract. fijne bloem, volle condensmelk en
gekruid met foelie, peper, ui en aroma.
Kooktijd 1 minuut!
Zilverzakje voor 4 borden 40 Ct
KALFSBOUILLONSOEP.
Een pittige gebonden soep. bereid met
kalfsvlees, vleesextract, fijne bloem, con
densmelk, kipeipoeder en gekruid met
foelie en aroma. Met figuurvermicelli.
Kooktijd 5 minuten.
Zilverzakje voor 4 borden SS Ct
OSSESTAARTSOEP
Een pittige soep, bereid met krachtig vlees
extract en hartig gekruid met o.a. laurier,
piment, peper, aroma, selderijzaad. paprika
en ui. Kooktijd 5 minuten.
Zilverzakje voor 4 borden 6S ct
TOMATENSOEP MET RIJST
(geconcentreerd)
De kant-en-klare soep in een pot. Alleen
verdunnen en opwarmen.
Pot voor 4 borden SSct
GRUYTER
S L A N D S GR O O T sjj E LTE VEN S MID D E L E N~ B ED R Ij F