Reis niet dagelijks urenlang door de kou kom werken bij èn betere waar en alléén de Gruyter 27 Ik W - Aanmelden dagelijks aan de fabriek van 10 tot 17 uur - De Gruyter's weekreclame Pm»»» MÏSÏ!ÏÏS«hï"IS>iiiiB^ WKm (geldig t/m Dinsdag 19 Januari) pak groentesoep t en een zakje bouillonpoeder samen van 75 voor SO cent Bij f. 4.- boodschappen 4 grote Goudrepen samen van 80 Huil 2 bussen Rensa Extra samen van 96 Elk tweede havermout f: van 54 voor cent lllllllllllllllllllllllll ..nllMllllllllH i Het Snoepje van de Week Tientallen millioenen malen per jaar wordt er geprofi teerd van De Gruyter's be faamde „Snoepje van de Week". Elke keer als U f 4.- besteedt, krijgt U. behalve de 10% kassabon, óók nog het Snoep- ie van de Week voor 15 cent m nog een leuke verrassing voor de kinderen. Profiteer ervan, elke week! 107. Betere waar dat garandeert De Gruyter U ook voor soepen. Want De Gruyter maakt zijn bouillons en soepen zelf. Krachtige en pittige soepen! Smakelijk en altijd vers. De Gruyter heeft ook een grote keuze. Tien soepen met een héél eigen karakter. De fijnste tuinkruiden en aromatische specerijen zijn daarvoor onmisbaar. r<" Overtuig U zelf en profiteer deze week eens van de speciale aanbieding: een pakje groentesoep en een zilverzakje bouillonpoeder samen van 75 voor 50 cent! GROENTESOEP Bereid met fijne groenten zoals: bloemkool, witte kool, tomaten, Noord-Hollandse kool, prei, wortelen, knolselderij enz. Kooktijd 20 minuten. Pakje voor 6 borden SO Ct KI PPE BOUILLON SO EP Bereid met echte eivermicelli. en fijn ge kruid met selderijzaad. peterselie. Turme ric. Coreander. Cardamon en foelie. Bevat een oplosbaar kippeveteitje, dat er voor zorgt dat deze kippesoep niet te onder scheiden is van soep die van een vette soepkip getrokken is. Kooktijd 7 minuten. Pakje voor 4 a 5 borden SS Ct VERMICELLISOEP Bereid met fijne gesneden vermicelli en gekruid met selderijzaad, ui, foelie, peter selie en een snuifje knoflook. Vleesextract voor een pittige, krachtige smaak. Kook tijd 6 minuten. Pakje voor 6 borden 40 Ct BRUINE BONENSOEP Bereid met eerste keuze bruine bonen en prei. Fijn gekruid met selderijzaad, ui, peper. Cardamon. Turmeric, peterselie en een snuifje knoflook. Kooktijd 20 minuten. Zilverzakje voor 4 a 5 borden 40 Ct ERWTENSOEP Bereid met extra gelezen erwten en split- erwten, knolselderij, prei en ui. Fijn ge kruid met selderijzaad. peper. Cardamon, foelie. Coreander. Turmeric, peterselie en een snuifje knoflook. Kooktijd 15 minuten. Zilverzakje voor 4 a 5 borden S8 Ct PREISOEP Bereid met witte en groene prei, fijne bloem, bak- en braadvet enz. Gekruid met peper en nootmuskaat. Een heerlijke ge bonden soep. Kooktijd 20 minuten. Zilverzakje voor 4 borden SS Ct KONINGINNESOEP Heerlijke gebonden soep, bereid met vlees extract. fijne bloem, volle condensmelk en gekruid met foelie, peper, ui en aroma. Kooktijd 1 minuut! Zilverzakje voor 4 borden 40 Ct KALFSBOUILLONSOEP. Een pittige gebonden soep. bereid met kalfsvlees, vleesextract, fijne bloem, con densmelk, kipeipoeder en gekruid met foelie en aroma. Met figuurvermicelli. Kooktijd 5 minuten. Zilverzakje voor 4 borden SS Ct OSSESTAARTSOEP Een pittige soep, bereid met krachtig vlees extract en hartig gekruid met o.a. laurier, piment, peper, aroma, selderijzaad. paprika en ui. Kooktijd 5 minuten. Zilverzakje voor 4 borden 6S ct TOMATENSOEP MET RIJST (geconcentreerd) De kant-en-klare soep in een pot. Alleen verdunnen en opwarmen. Pot voor 4 borden SSct GRUYTER S L A N D S GR O O T sjj E LTE VEN S MID D E L E N~ B ED R Ij F

Peel en Maas | 1960 | | pagina 4