Haascarbonade in mosterdjus ingrediënten Runderlappen 4 st eur 4.9S bereiding Gebraden kipfilet LOOer eur 1.31 Woe n sd a eehaktda 4 haascarbonade peper zout 1 tl grove mosterd 2 tl bouillonpoeder 50gr boter wrijf het vlees in met peper en zout. Verhit boter in een koekepan en bak het vlees in ca. 10 minuten aan beide zijde goudbruin en gaar. Los de bouillonpoeder op in 1 dl kokend water.Roer de mosterd door het braadvet en blus het braadvet af met bouillon. Laat de jus ca 2 minuten op zacht vuur inkoken. Verdeel het vlees en de jus over 4 borden. Lekker met gekookte aardappelen en witlofsalade Aanbiedingen geldig op donderdag 10 jan. vrijdag 11 jan en zaterdag 12 jan. Drukfouten voorbehouden "W3 V mam i

Oostrum's Weekblad | 2002 | | pagina 18