Haascarbonade in
mosterdjus
ingrediënten
Runderlappen
4 st eur 4.9S
bereiding
Gebraden kipfilet
LOOer eur 1.31
Woe n sd a
eehaktda
4 haascarbonade
peper
zout
1 tl grove mosterd
2 tl bouillonpoeder
50gr boter
wrijf het vlees in
met peper en zout.
Verhit boter in een
koekepan en bak
het vlees in ca. 10
minuten aan beide
zijde goudbruin en
gaar.
Los de
bouillonpoeder op
in 1 dl kokend
water.Roer de
mosterd door het
braadvet en blus het
braadvet af met
bouillon. Laat de
jus ca 2 minuten
op zacht vuur
inkoken.
Verdeel het vlees
en de jus over 4
borden. Lekker met
gekookte
aardappelen en
witlofsalade
Aanbiedingen geldig op donderdag 10 jan. vrijdag 11 jan en zaterdag 12 jan. Drukfouten voorbehouden
"W3
V
mam
i