Varkensoesters met champignons. Aanbiedingen geldig op donderdag 12 aprvrijdag 13 apr en zaterdag 14 apr. Drukfouten voorbehouden 4 varkensoesters 400gram champignons peterselie 70 gram boter 4 tomaten zout, peper. Was de champignons en snij een stukje van het steeltjes. Was wat peterselie en hak deze fijn. Smelt 30 gram boter in een pan en bak hierin de champignons op een hoog vuur bruin. Ze zijn goed warnier het losgelaten vocht verdwenen is. Bestrooi ze met peterselie en houd ze warm. Bestrooi de Oesters met peper en zout Smelt de rest van boter en als deze heet is, bak de oesters snel aan beide kanten bruin en laat ze nog tien minuten op een zacht vuur verder bakken, Doe de champignons in een voorverwarmde serveerschaal, leg de oesters erop en houd warm. Snij de steeikant van de tomaten in zodat het groene deel eruit gehaald wordt. Kruis de tomaten aan de ander kant in Leg ze met de gekruisde kant in de braadboter en laat ze 7 minuten bakken. Zet ze op de serveerschaal en serveer.

Oostrum's Weekblad | 2001 | | pagina 12