recept
Indisch rundvlees
"1 OOgr
Bourgor
lOOgr
idla
iche rib
2.09
Zeeui
10Ogr
/VS
spek
1.89
Runderrookvlees
lOOgr 3.49
klppll
1 OOgr
lav
t .69
Wr
per stu
ap
k
ps
3.SO
w
Boen
kilo
en 30+
18.90
16
l
(l
tó&IUUU ISMJ WUS
LIaJu
Aanbiedingen geldig op donderdag 12 okt. vrijdag 13 okt en zaterdag 14 okt. Drukfouten voorbehouden
600gr braad vlees20gr bloem
kerry 300gr rijst
50gr boter 5 grote uien
zout, peper olie
Schil de uien en snij ze in
dunne ringen. Snij het vlees
in dobbelstenen. Smelt de
boter in een pan en als ze
heet is, bak dan de stukken
vlees aan alle kanten bruin.
Haal het vlees eruit en bak
de uien bruin in de
braadboter. Leg het vlees
terug en geef er de bloem
over. Roer een eetlepel
kerry door een beetje water
en geef dit bij het vlees.
Roer goed. geef er zout en
peper bij en I dl water. Sluit
de pan en laat het minstens
2 uur op klein vuur zachtjes
pruttelen. Schil de laatste ui
en hak deze zeer tljn. Verhit
3 eetlepels olie in een
afsluitbare pan en geef er de
rijst en de ui bij. Roer goed
totdat de rijst zijn
doorschijnend voorkomen
verloren heeft. Breng het
dubbele van de inhoud van
de rijst aan water aan de
kook en geef dit bij de rijst.
Geef er zout en peper bij en
roer goed. Doe het deksel
op de pan en laat dit zo
gedurende 15 minuten
waarbij het vuur heel klein
is. Doe het vlees op een
voorverwarmde schaal en
serveer de rijst apart.
3w<3JÜ\
oftj
SUUB
\V?G
O
i \rrrr\ /T\r»-N l W
Woensdag gehaktdag
Hlisse spert"