recept Indisch rundvlees "1 OOgr Bourgor lOOgr idla iche rib 2.09 Zeeui 10Ogr /VS spek 1.89 Runderrookvlees lOOgr 3.49 klppll 1 OOgr lav t .69 Wr per stu ap k ps 3.SO w Boen kilo en 30+ 18.90 16 l (l tó&IUUU ISMJ WUS LIaJu Aanbiedingen geldig op donderdag 12 okt. vrijdag 13 okt en zaterdag 14 okt. Drukfouten voorbehouden 600gr braad vlees20gr bloem kerry 300gr rijst 50gr boter 5 grote uien zout, peper olie Schil de uien en snij ze in dunne ringen. Snij het vlees in dobbelstenen. Smelt de boter in een pan en als ze heet is, bak dan de stukken vlees aan alle kanten bruin. Haal het vlees eruit en bak de uien bruin in de braadboter. Leg het vlees terug en geef er de bloem over. Roer een eetlepel kerry door een beetje water en geef dit bij het vlees. Roer goed. geef er zout en peper bij en I dl water. Sluit de pan en laat het minstens 2 uur op klein vuur zachtjes pruttelen. Schil de laatste ui en hak deze zeer tljn. Verhit 3 eetlepels olie in een afsluitbare pan en geef er de rijst en de ui bij. Roer goed totdat de rijst zijn doorschijnend voorkomen verloren heeft. Breng het dubbele van de inhoud van de rijst aan water aan de kook en geef dit bij de rijst. Geef er zout en peper bij en roer goed. Doe het deksel op de pan en laat dit zo gedurende 15 minuten waarbij het vuur heel klein is. Doe het vlees op een voorverwarmde schaal en serveer de rijst apart. 3w<3JÜ\ oftj SUUB \V?G O i \rrrr\ /T\r»-N l W Woensdag gehaktdag Hlisse spert"

Oostrum's Weekblad | 2000 | | pagina 16