Rib karbonade met appel.
ouillon poeder Ëf© linSftïit
0
4 ribkarbonade ;sv:;; v. r;f g;.;
1 grote ui
V2 prei
4 appels cox 's orange
3 eetlepels rozijnen
1 eetlepel bak
2 eetlepels co^
2 eetlepels sta
peper
gember
*nac of vieux
Iker
2 theelepels h
Ro inert opfschaa
1 en -deksel 0ngeveer 15 minuten in een bak met kou
d water
.ettert. Ui pellen
en grof snippere
n. Prei in ringen van ca. ¥2 cm snijden en ze in een zet
if met ko
ud water
pehoon sp^elen^
Citroen uitperse
n. Appels wassen en met een appel boor de klokhuizen eruit ste
^kenvrrf.; gg. -Uf
Met een puntig i
In een kopje de 1
Appels vullen m
Ui en prei over
en op het prei-ui
>r elkaar scheppen.f
2 men en afdrogen,
en met peper en mosterd
es zetten.
Bouillonpoeder
Dekse l o p de sel
oplsscn in 1 dl heet water. Bou illon in de rpmertöpf schenken
ïaaJ en de römertopf in de koude oven zeiten.
De oven inschakelen op 225c en de schotel ca. 60 minuten verwannen. 1 lei deksel van de
schaal nemen en de karbonades in ca. 10 minuten bruin laten kleuren.
Lekker niet lint macaroni.isv 1 1 cv .v: sf e:s: -1 f
0
UC &LIUI vail UC uppcis» 1 UiiClUi 11
rozijnen, bakgember, cognac, citroensap en suiker dot
:et het rozijnen mengsel. De römertopf uit het water n<
ie bodem van de schaal verdelen. Karbonades inwrijv-
enmengsel leggen. De gevulde appels op de karbonad
IA OlVr*/ï/)H
7 l*/l
1 1
"een
klasse apart