OM/;, AF Maandag 18 december aanvang 20.30 uur Whisky nosing and tasting "Best whisky's of the world" Op deze avond zal er een heuse whisky nosing and tasting plaatsvinden in ons café. Met name voor de geïnteresseerde consument zal een ontdekkingsreis door de bloeiende whisky wereld aanleiding zijn om de verschillende aspecten van deze veelzijdige drank "proefondervindelijk" te verkennen. Op een informatieve en onderhoudende manier laten wij jullie alles te weten komen over whisky en de specifieke eigenschappen per land en per soort. Behalve een boelende presentatie door whisky-expert A. de Koning zal er een nosing and tasting plaatsvinden van belangrijke whiskys uit de verschillende whisky-landen. Deelname maximaal 25 personen. Duur van de nosing and tasting 2 a 2 1/2 uur. Presentator: dhr. Ad de Koning. Programma: inleiding lezing met dia-presentatie; de whisky producerende landen Ierland, Schotland, U..S.A. en Canada verschillen whisky per land verschillen malt/blended het productie-proces Nosing/tasting whisky van de verschillende landen. Nosing/tasting 3 belangrijkste blends per land. Nosing/tasting 3 scotch malt whisky's. Proefnotities korte enquete/test. Elke deelnemer ontvangt na afloop een miniatuur collectie whisky's of the world. Ook ontvangt elke deelnemer een certificaat van deelname aan de nosing and tasting van de whisky's of the world. Deelname slechts 22,50 per persoon. 21 m

Oostrum's Weekblad | 1995 | | pagina 21