D MKMiSHI
WfrliK^ Maandag 18 december
aanvang 20.30 uur
:~m' Whisky nosing and tasting
"Best whisky's of the world"
Op deze avond zal er een heuse whisky nosing and tasting
plaatsvinden in ons café. Met name voor de geïnteresseerde
consument zal een ontdekkingsreis door de bloeiende whisky
wereld aanleiding zijn om de verschillende aspecten van deze
veelzijdige drank "proefondervindelijk" te verkennen. Op een
informatieve en onderhoudende manier laten wij jullie alles te
weten komen over whisky en de specifieke eigenschappen per
land en per soort.
Behalve een boeiende presentatie door whisky-expert
A. de Koning zal er een nosing and tasting plaatsvinden van
belangrijke whiskys uit de verschillende whisky-landen.
Deelname maximaal 25 personen.
Duur van de nosing and tasting 2 a 2 1/2 uur.
Presentator: dhr. Ad de Koning.
Programma: inleiding lezing met dia-presentatie;
de whisky producerende landen
Ierland, Schotland, U..S.A. en Canada
verschillen whisky per land
verschillen malt/blended
het productie-proces
Nosing/tasting whisky van de verschillende landen.
Nosing/tasting 3 belangrijkste blends per land.
Nosing/tasting 3 scotch malt whisky's.
Proefnotities korte enquete/test.
Elke deelnemer ontvangt na afloop een miniatuur collectie
whisky's of the world.
Ook ontvangt elke deelnemer een certificaat van deelname
aan de nosing and tasting van de whisky's of the world.
Deelname slechts 22,50 per persoon.
26