In de inleiding wordt de voedingswaarde van Kip en Ei be
sproken» Er wordt gewezen op de vele toepassingsmogelijkhe
den, dié deze produkten in de keuken bieden en een aantal
recepten wordt ter plaatse gedemonstreerd.» Vanzelfsprekend
kunnen de aanwezige dames het resultaat van de bereide ge
rechten ook proeven»
Een der aanwezige dames zal als gelukkige winnares, haar
huisgenoten met een gebraden kip kunnen verrassen»
Natuurlijk is het niet mogelijk om in een kort tijdsbestek
alle gebruiksmogelijkheden met Kip en Ei te demonstreren»
Receptenboekjes met vele gerechten, die de dames gratis
worden aangeboden, zullen thuis nog vaak eenwaardevol
hulpmiddel zijn» Met gelegenheid tot het stellen van vragen
wordt het eerste gedeelte afgesloten»
Na de pauze wordt een kleuren-geluidsfilm vertoond» Deze
film laat zien hoeveel zorg en moeite de pluimveehouderij
besteedt om producten van hoogwaardige kwaliteit bij de
consument te brengen»
De Besturen»
REDACTIEADRES: Mgr» Hanssenstraat kk 9e JAARGANG No1
RABO-BANK No» l^OO01731 3 januari 1980..
Leden N0K.V0 en L»V»B»
Donderdag 3 januari a»s» hebben wij een gezamenlijke voor
lichtingsavond over "Kip en Ei"» Deze avond begint om
20o00 uur in het Parochiehuis..
PROGRAMMA: