SZdpenj/ Jcs&rz f~"<> f/
aPP<
CcZnoen
vla ^noot
"ftjtpenén&QcC
1 <p€>o
lyn zen am §s&>
Jrertsen ijfj
sZonnoc^ <We w
dbniJeozen
f/appei
r
nu. t/eon
6 ak/tew/
'pan een mee/
Jsv 'jnav* "-a voost
6
a/rs
<Saze
Jroo/i'fjó's p 'leé
q.oc q&anZ'
nu /M ro&r
sluJcs
anctn,
i' P^AAert
§J> Spin&ztè
Smi
^haaS
'pp-eie.
Itlm
maqenc
6/ocAeto
rut i'öor
ï'öOtf
fmec eh-
eZaneéêtétzZsté? 3/meZ. &s
cte 6*órw&^ a&L& r
S6ror$3ïfi@B886S@BB^^3*™
UeeJccrict'oX^'A* 'eccdyj^
Soepvlees ll/B 500 gram fS/'c1
Uarkenssnitsel 500 grarn f/fé*
Runder Br.Ulees 500 gram f<#9£
Behakt.H.O.H. 500 gram
Biefstuk 250 gram f£ff
cl.ee suften.
Bacon 100 gram f/-/f
Rolspek 100 gram
R.Rookvl.lOO gram
Roum-paprika
snitsel oer stuk O-êi?
Braadworst 500 gram fS,#S~
Deense snit-500 gram JtyZS"
sal
'i/arkens Lever 500 qrf S-^^"
bami en nas3i 500 gram fj.f-f
filé American p./ZoJ/e U?s
vlees salade 100 gram /"/~f
sellerv salade 100 oram
1/00#
i
#S& (SO&t
'j<xn 9'?&'*9-
i (/an Men
(za: tf/jox
CC<ze*6 ft" '<Tö£<J J
i&tt is&em
«Tjp
t/t t
- *L«
ii-"
4.