S./MM.fée.rüht
,m«t. asset.
<7 ê-rs
(Pate's - Salades
//HMd
aArd-éeie-n Semtslse
Pee A&f
spa r pufn S
pau e?e
$00 tjra-K-,
tóLpeé-tes
w
Lrïsse
w
Ateo f
VERSCHUDT WEKELIJKS
Altijd varse produktan en veel varieties maakt het voor Li getoakkelijk
U dagelijks menu samsn ta stellen.
.Zoekt U daarom rustig het juiste vlees uit? dat IJ beslist in de toon
bank zult aantreffen.
Dit ugskend:
Soepvlees met been SOD gram 3.49
Ribcarbonade 500 gram 5.98
Runderlende 500 gram 9.49
Gehakt 500 gram 3.49
Maandag tot en met donderdag:
Slavinken 500 gram 3.98
3 stuks 2.25
Vleeswaren
Cassellerib 100 gram 1.89
Gehr. Carbonads 100 gr. 2.19
Corned beaf 100 gram 1.49
'jT-i
Room- Paprik
snitssl
Halscarbonade z.b» 500 gram 5.98
t r
4<hk9Uikt
jStimof'f
Ami
-£aMés-y
Ta&rtr y» £m f
O