1
J3®,&ierjl*
r étrcc at
é&c yratn "f/t
rtfla
■J>i *-■ e
Urve-ti ten "Trui t
<e
2
e.
7tjp'$ée dfla smtaté/el
cyia^töo^'t
Son aas
f M
Mn o-pkcek&H
per p&k J75
VERSCHUW! WEKEÜJKS
WEKELIJKS "SPIULBERICHT"
EUCQ- SLAGERIJ
Rundvlees bevat veel meer eiwitten en voedingswaarde dan varkensvlees
U hebt dus per maaltijd minder nodig dan varkensvlees»
Gok houdt u van rundvlees meer over na het braden, mits LI er iets
vet aan iaat zitfc-en.
Dat stukje vet maakt stuk viess mals en Uw jus uorct heerlijk
aromatisch B
Probeer het eens uit, 5cces verzekartj
Dit ueskend: I
Gekruid gehakt H.O.H* 500 gram 3*48
Malse Runderlende SCO gram 9*19
Braadlappen 500 gram 7„89
WER5 VLEES VAM UU SLAGERVERS VAN HET MES
Maandag tot en mat Donderdag
Gepaneerde speklappen
Vleeswaren
Boterhamuorst
1 ste soort 100 gram 72
kant en klaar
Varkenslever
Rundergehakt
500 gram ƒ4.49
500 gram ƒ3.49
500 gram ƒ4,79
eigen slagerij
i 'Gek* Achterham
100 gram JL« 92J
eigen slagerij
Slagersl9verï85s|ram.
(smeerbaar)
f
4» /y
KSéSBSS