I 211 4*s S/oem A'aa/ Si mm li tJ€ ,/h* cz t A UIST U, OAT WANNEER U NOG ZO'N DUUR VLEES BIJ UU SLAGER KOOPT EN U GEBRUIKT TE WEINIG KRUIDEN DAT U DAN NIET ALLE SMAAK VAN HET VLEcIs BENUT EIGENLIJK NOOIT ZO ZEER AAN GE- j DACHT, WANT DAT WIST IK AL ZAL U j ZEGGEN. ONS KRUIDENREK STAAT 9IJ U, ALS j U VLEES KOOPT. POGY ZIJN DE ECHTE VLEESKRUIDEN door u slager gead- VISECRD. DIT WEEKEND: SOEPVLEES 1*1B500 gram HAMLAPPEN 500 gram ROSBIEF 500 gram 2,98 8,38 DE GEHELE WEEK: BOOMSTAM per stuk 2,60 VLEESWAREN; CERVELAAT WORST 100 gram GEKOOKTE ACHTERHAM 100 or. LEVERWORST aan stuk eigen slagerij 100 gr. 1,19 1,79 85 BIENSTICH middel 4,95 voor ABRIKOZEN VLA groot 6,60 voor DE GEHELE WEEK: BOSSE BOLLEN 5 stuks 5,25 voor ABRIKOZEN PUNTEN 4 stuks 1,55 voor 1 jéci 4 -&r S/& Lr 4^ fxa? /l/oo rpC-éd JA SkÊie

Ysselsteyns Nieuwsblad | 1976 | | pagina 7