4/êrs w/ess tr/ees itfAren
Ifd-Us avlees -
ft&eepten.
cal de slatj&rtj f
t
-infers
Het goede vlees (waar het ook koopt) is ook d
goede braadtijd waard»
Anders is het zonde van üw geld.
Schouder carbonadj
Rib» carbonado
Snlstsal
Slavinken
Sausijzen
Braadworst
Fricandeau 25 a 30
Biefstuk
Tartaar
Lende lappen
Sucarie lappen
Runderlappen
Rosbief 20
a
a
25
25
en;
10 tot 15 min.
10 tot 15 min.
10 tot 15 rnin»
15 min.
15 min.
15 min.
min. per 500 gram.
3 tót 5 min»
3 tot 5 min.
I a uur»
I a li uur.
l| uur»
min» per 500 gram.
min» psr 500 gram.
het braden
Braadvlses 20
Prik nooit met vork of prikker tijd
in de worst of vleessoorten.
Altijd eer&£de worst of vleessoorten dichtschroeien
in het boven de 100 graden hete vetof beter
Ais het vlees of worst dichtgaschroait is rondom,
de vla-m* iets lagsr zetten.
Maandag
Gehakt
5Q0 gram 2,96
Dinsdag;
Halscarbenade
500 gram 4,98
WOENSDAG:
Varkenslever
500 gram 2,38
vrijdag en zaterdag aanbieding:
RIB. C0TELETTEN 500 gram 6,29
ROSBIEF 500 gram 7,78
Tartaar 3 stuks 2,98
aanbieding t/m woensdag:;
KALFSPASTEI XDG gram
Gebr. R0LSPEK 100 gram
f
igan sxag
75
35
SLAGERSLEVERWORST 100 gram 65
vrijdag tot sn met woensdag:
KERSEN VLA groot 7,25 voor 6,25
ABRIKOZEN SLAG. middel
465 voor 3,75
Slagroom TAART3E 595 voor 4,35
Bossa BOLLEN 475 voer 4,14
BERLINER LANDBR00D wit 800 gram voor 1,39
TI3GERB0L wit 400 gram voor 89
Rozijnen BROOD 600 gram voor 1,45
vrijdao t ot en met woensdag
GOLDEN 0ELI0US APPEL kilo 65 et.
BLOEMKOOL mooie nu voor ï,S5
SGEPPAKKET hele groente 95 cts
ri
<-■» n*
tPo - cx
euco-
MARKT
W W
étt. W> «4» W C9* «Ma tw (SA
*1 «f
CHO 4U- «vu I
p O» W. I
I» PW) Wl '««1
mvimwiMinninaeasav
im «o ow t