4/êrs w/ess tr/ees itfAren Ifd-Us avlees - ft&eepten. cal de slatj&rtj f t -infers Het goede vlees (waar het ook koopt) is ook d goede braadtijd waard» Anders is het zonde van üw geld. Schouder carbonadj Rib» carbonado Snlstsal Slavinken Sausijzen Braadworst Fricandeau 25 a 30 Biefstuk Tartaar Lende lappen Sucarie lappen Runderlappen Rosbief 20 a a 25 25 en; 10 tot 15 min. 10 tot 15 min. 10 tot 15 rnin» 15 min. 15 min. 15 min. min. per 500 gram. 3 tót 5 min» 3 tot 5 min. I a uur» I a li uur. l| uur» min» per 500 gram. min» psr 500 gram. het braden Braadvlses 20 Prik nooit met vork of prikker tijd in de worst of vleessoorten. Altijd eer&£de worst of vleessoorten dichtschroeien in het boven de 100 graden hete vetof beter Ais het vlees of worst dichtgaschroait is rondom, de vla-m* iets lagsr zetten. Maandag Gehakt 5Q0 gram 2,96 Dinsdag; Halscarbenade 500 gram 4,98 WOENSDAG: Varkenslever 500 gram 2,38 vrijdag en zaterdag aanbieding: RIB. C0TELETTEN 500 gram 6,29 ROSBIEF 500 gram 7,78 Tartaar 3 stuks 2,98 aanbieding t/m woensdag:; KALFSPASTEI XDG gram Gebr. R0LSPEK 100 gram f igan sxag 75 35 SLAGERSLEVERWORST 100 gram 65 vrijdag tot sn met woensdag: KERSEN VLA groot 7,25 voor 6,25 ABRIKOZEN SLAG. middel 465 voor 3,75 Slagroom TAART3E 595 voor 4,35 Bossa BOLLEN 475 voer 4,14 BERLINER LANDBR00D wit 800 gram voor 1,39 TI3GERB0L wit 400 gram voor 89 Rozijnen BROOD 600 gram voor 1,45 vrijdao t ot en met woensdag GOLDEN 0ELI0US APPEL kilo 65 et. BLOEMKOOL mooie nu voor ï,S5 SGEPPAKKET hele groente 95 cts ri <-■» n* tPo - cx euco- MARKT W W étt. W> «4» W C9* «Ma tw (SA *1 «f CHO 4U- «vu I p O» W. I I» PW) Wl '««1 mvimwiMinninaeasav im «o ow t

Ysselsteyns Nieuwsblad | 1976 | | pagina 6