EKDMNK 6fP 8?$ #79 £9* 2*9- tS-9 69 i 6 J/a-ruLe 4Jee.n &r der je-// meè j> 56c. -'J- i'Ai Am si er da M- s e Sh% u&y tra rue Jé&«- Aéefë- 'Z/jLcJ/ir t?é>£>r ju* j ■frcdt >6<' j p-e-r ksl# j Ce ld 6/7 7*-' /May 'e rjfto ■s ét, *es *T s/tc t.cj, 6'>' f j(6 Vorige ueek is ons eerste recept de mist in gegaan door sen defect aan ds schrijfmachine. U heeft dit recept nog Ons excuus hiervoor. tegoed, Cpntfa-filat Een stukje contrsfilst van J. ?50 gram wordt, na met zout en paper bestrooid te zijn, eerst rnst de doorregen zijde in ds bruine boter en rundvet op hoog- vuur gebraden en daarna aan alle kantan goudbraden. De braadtijd is a 20 minuten, dit vlees is mals en kan zowel vanbinnen rauw bxijven als iets meer gaar gemaakt worden. viess kan zowel koud,, met gemengde sla; gebakken aardappelen, patates frites ge- gefcen worden. Indien warm gegeten, vlees overgieten met afgebluste jus. Als U intressan heeft knip de recepten dan wekelijks uit, U heeft er plezier van,; ert Zaterdag - CONTRA-FILET 500 gram RUNDERGEHAKT 500 gram HAMLAPPEN 500 gram VARKENSLEVER 50Q. gram PAARDENR00KVLEES 100 gram LIMB. CERVELAATWORST 100 gram ARDENNER HAMWORST 100 gram cai VLEESWAREN: cj/f/ '- 'J r <ti. J-J1L {■- is 6-//-JU/ :r.f; T* J c C< C i. i. Éa ï>t&y Jh d HAMBURGERS 500 gram f l' y !t A /J //ic /?/y a b t t' /c //e ,JL fc y C r,s<'i£'/t' A 7-J Y _-J r. w/Vf L r Li /VY aawaaiaaaawMaan yS l/ - 'y r A c r s i - J/50)

Ysselsteyns Nieuwsblad | 1976 | | pagina 6