EKDMNK
6fP
8?$
#79
£9*
2*9-
tS-9
69
i
6
J/a-ruLe 4Jee.n &r
der je-// meè j>
56c.
-'J- i'Ai
Am si er da M- s e
Sh% u&y
tra rue Jé&«-
Aéefë- 'Z/jLcJ/ir
t?é>£>r ju* j
■frcdt
>6<'
j p-e-r ksl#
j Ce ld 6/7
7*-'
/May 'e rjfto
■s
ét, *es
*T s/tc
t.cj, 6'>' f j(6
Vorige ueek is ons eerste recept de
mist in gegaan door sen defect aan ds
schrijfmachine. U heeft dit recept nog
Ons excuus hiervoor. tegoed,
Cpntfa-filat
Een stukje contrsfilst van J. ?50 gram
wordt, na met zout en paper bestrooid
te zijn, eerst rnst de doorregen zijde
in ds bruine boter en rundvet op hoog-
vuur gebraden en daarna aan alle kantan
goudbraden.
De braadtijd is a 20 minuten, dit vlees
is mals en kan zowel vanbinnen rauw
bxijven als iets meer gaar gemaakt worden.
viess kan zowel koud,, met gemengde sla;
gebakken aardappelen, patates frites ge-
gefcen worden.
Indien warm gegeten, vlees overgieten
met afgebluste jus.
Als U intressan heeft knip de recepten
dan wekelijks uit, U heeft er plezier van,;
ert Zaterdag -
CONTRA-FILET 500 gram
RUNDERGEHAKT 500 gram
HAMLAPPEN 500 gram
VARKENSLEVER 50Q. gram
PAARDENR00KVLEES 100 gram
LIMB. CERVELAATWORST 100 gram
ARDENNER HAMWORST 100 gram
cai
VLEESWAREN:
cj/f/ '- 'J
r <ti.
J-J1L
{■- is
6-//-JU/ :r.f;
T*
J
c C<
C i. i.
Éa ï>t&y Jh d
HAMBURGERS 500 gram
f l'
y
!t A /J
//ic /?/y a b t
t' /c //e ,JL
fc y C r,s<'i£'/t'
A
7-J
Y
_-J r.
w/Vf
L r Li /VY
aawaaiaaaawMaan
yS
l/
-
'y
r
A c
r s
i
-
J/50)