2 hele kippen PLUS Plus G. van Dijck feliciteert SV Venray dames 1 met het behaalde kampioenschap SBJ MEES—BBtJM op schaal, ca. 1 kilo per stuk ELDERS 7.98 Weekendvoordeel PLUS Verbeeten - Vierlingsbeek PLUS Verbeeten - Overloon PLUS G. van Dijck - Venray Wat een verschil. Grote Galia meloen Douwe Egberts Koffie Aroma rood PLUS Filet Americain PLUS Gebakken kibbeling of lekkerbekjes PLUS Witte puntjes PLUS Rijstevlaai met slagroom Pringles Chips Bergschaduw Rood, wit of rosé PEEL EN MAAS Open dag op zondag 23 april Per stuk Snelfilter, bonen of grove maling. 3 pakken a 250 gram naar keuze ELDERS 5.22 Diverse soorten. Bakje 150 gram NORMAAL 1.79-1.99 250 gram NORMAAL 3.57 Zak 10 stuks NORMAAL 1.09 Geschikt voor 10-12 personen NORMAAL 8.99 Diverse smaken. Koker 160-200 gram ELDERS 1.49-1.75 Heerlijke Zuid-afrikaanse wijnen. Nu ook rosé verkrijgbaar. 3 flessen a 75 cl. naar keuze ELDERS 11.97 www.plussupermarkt.nl Dit jaar is het 10 jaar gele den dat de toenmalige Plusmarkt van Gerard van Dijck haar intrek nam in het nieuwe winkelcentrum van Landweert. Nadat de super markt als Garantmarkt onder dak had gevonden in een hou ten noodwinkel en een tent, konden de inwoners van Landweert terecht in een échte supermarkt. Al snel wis ten ook klanten van buiten de wijk Plusmarkt te vinden en de eerste verbouwing kon dan ook niet lang op zich laten wachten. Deze vond plaats in 1998, waar bij een nog leegstaande unit in het winkelcentrum werd toege voegd aan de Plusmarkt en waarin de klantenservice met drogisterij en bloemenshop werd gevestigd. Tevens werd toen het aantal kas sa's uitgebreid. De succesvolle weg die Plusmarkt had ingezet, kwam in een stroomversnelling toen Plusmarkt landelijk werd omgedoopt tot Plus. Al snel bleek dat de winkel niet meer berekend was op de grote aantallen klanten, en bij de verbouwing in 2002 werd de winkel dan ook met de helft vergroot. Bij de heropening kwam de klant terecht in een compleet nieuwe winkel, waarin nieuwe assortimenten waren opgenomen en vers en kwaliteit vooropstaan. Tevens werd er bij deze verbouwing volop aandacht besteed aan veilig en prettig wer ken voor het personeel. Nu, anno 2006, is Plus G. van Dijck nog steeds één van de meest toonaangevende super markten in en rond Venray, een stelling die onder andere onder bouwd wordt door de titel Supermarkt van het Jaar in Limburg in 2004. Ook toen werd de Venrayse Plus-vestiging geëerd om de overzichtelijkheid van de winkel, het ruime assortiment, de uitstraling van de versartikelen en de vriendelijkheid van de mede werkers. Bij Plus G. van Dijck staat het klantgericht denken en werken hoog in het vaandel. Met kop en schouders wil Plus boven de rest uitsteken als het op service aan komt. Dit komt niet alleen tot uiting in een snelle afhandeling aan de kassa, het tijd nemen om klanten te adviseren of het ade quaat oplossen van eventuele klachten maar de klant ziet dit ook terug in extra service elemen ten zoals het bestellen via inter net, het laten thuisbezorgen van boodschappen of het laten organi seren van een complete barbecue in de zomermaanden. Vooral de boodschappenservi- ce is een dienst waarmee Plus zich duidelijk onderscheidt van de overige supermarkten. Plus is hofleverancier bij diverse instel lingen en bedrijven in het Venrayse en bezorgt tevens weke lijks de boodschappen van vele particulieren klanten. Zoals reeds eerder vermeld beschikt Plus over groot en divers assortiment. Plus wil klanten graag de mogelijkheden geven voor one-stop-shopping: de klant wil in één winkel zoveel mogelijk kunnen krijgen. Naast het regulie re assortiment aan kruidenierswa ren, zoals koffie of frisdrank, kan de Plus-klant in de winkel ook terecht voor exotische produc ten, levensmiddelen uit alle windstreken en een prachtig wijnassortiment. Niet voor niets is Plus al een paar keer uitgeroepen tot beste wijnsupermarkt van Nederland. Op het gebied van vers biedt Plus alles waarom de moderne klant tegenwoordig vraagt. Er is grote keuze in verse kant en klaar maaltijden en op de kaasafdeling treft u de heerlijkste Hollandse en buitenlandse kazen aan. De slager adviseert u graag over vleesspe cialiteiten. Van een pond gehakt tot luxe rollades, op de vleesafde ling treft u het allemaal aan. Ook voor verse vis, de beste vleeswa ren en vitaminerijke groente en fruit kan de klant bij Plus G. van Dijck terecht. Naast dit grote aanbod aan levensmiddelen in de supermarkt beschikt deze Plus ook nog over een servicebalie. Hier kunnen de consumenten terecht voor rook waren, drogisterijartikelen, sto merijservice en fotodiensten. Daarnaast heeft Plus ook nog een slijterij. Natuurlijk wil Plus G. van Dijck het tienjarig jubileum niet onop gemerkt voorbij laten gaan en zeker ook de klanten mee laten delen in dit feest. Op zondag 23 april zet de Plus de deuren voor de klanten open. Op zich is het natuurlijk al feestelijk dat de mogelijkheid bestaat om op zon dag te winkelen, maar Plus geeft op deze dag ook nog eens 10% korting op het gehele assortiment (exclusief wettelijk niet toegesta ne artikelen). Daarnaast zijn er tal van proeverijen en komt Jan Dolderman een heerlijk gerecht klaarmaken. Ook achter de schermen kan de klant terecht om eens te kijken hoe er in een supermarkt gewerkt wordt. In de kantine staat een heerlijk hapje klaar en wordt u geïnformeerd over zaken als voed selveiligheid. Wie zelf eens een keer achter de kassa wil zitten of zijn eigen brood wil snijden die krijgt hier tijdens de open dag de kans voor. Ook is er muziek en zang tijdens de open dag en komt er voor de kinderen een ballon nenclown optreden en is er een springkussen. Voor elke klant is er ook nog een leuke attentie. U ziet het: volop feest bij Plus G. van Dijck op 23 april tussen 11.00 en 17.00 uur waar u van harte welkom bent. Donderdag 20 april 2006 - Pagina 13 plus pakkers Geldig van donderdag 20 t/m zaterdag 22 april 2006 Plus G. van Dijck viert tienjarig jubileum! BERG SCHADUW BERG SCHADUW BERG SCHADUW Wij verkopen alleen alcohol aan personen vanaf 16 jaar. 16/06 Aanbiedingen zijn niet bestemd voor wederverkopers en/of grootverbruikers. Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden.

Peel en Maas | 2006 | | pagina 13