evenementenagenda
■=0
'i Diepvrieshuis
MW VERSTRAELEN
Aarts g/Kurstjens
T)e JVLaasfioeve
Carnavalsmenu
Cafetaria
't BotterHuuske
Wijn Proefavond
VRIJE VERKOOP:
Vele koopjes in onze OPRUIMING
0478-533 830
www.De-Maashoeve.nl
veen
Snefle(ns) tiramisü
Carnavalsmenu
€12,50 p.p.
Gezocht)^
Ay rrijdag 20 januari 2006
Prinseproklemasie 2006
Circus Mök 2006
Boek- en kantoorvakhandel
van den Munckhof
Grotestraat 68 Venray 0478-582727
^ACCOUNTANTSKANTOOR
VOLKS|JN|VERSITE|T
venray
Groot in barbecue vers vlees
Aanbiedingen voor week 3 en 4:
Gehakt h.o.h. €4,os/kg voor 3,85/kg.
Steelcoteletten 5,75/kg voor 5,50/kg.
Runder
braadlappen
Kipfilet
UITSLUITEND OP BESTELLING
Wouterstraat 36, America
077 - 464 04 20
ERKEND SCHADEGARANT EN TOPHERSTELLER
TjTfl'flTBTBTBTflTBTBTflTflTBTBTB'BT
PEEL EN MAAS
Eendaagse evenementen
15 jan. Veldtoertocht Overloon
16 jan. Weekmarkt Centrum Venray 12.00 tot 16.00 uur
21 jan. Kick off Gouden Leeuw
23 jan. Weekmarkt Centrum Venray 12.00 tot 16.00 uur
27 jan. Kenteken graveren/ruiten repareren Sporthal De Wetteling
30 jan. Weekmarkt Centrum Venray 12.00 tot 16.00 uur
6 febr. Weekmarkt Centrum Venray 12.00 tot 16.00 uur
13 febr. Weekmarkt Centrum Venray 12.00 tot 16.00 uur
19 febr. Vlooienmarkt Sporthal De Wetteling
27 febr. Grote optocht CV De Piëlhaas centrum Venray
10 mrt. Afsluiting wildseizoen diner dansant in 't Pelgrimshuis 19.30 uur
26 mrt. Vlooienmarkt Sporthal De Wetteling
Meerdaagse evenementen
28 januari en 29 januari 2006
30ste vlakwatercross Hardeweg 36 Venray
28 jan. 12.00-16.30 uur 29 jan. 12.00-15.00 uur
26 t/m 28 februari
Carnaval
Schouwburg
15
17
18
19
24
25
26
27
an.
an.
an.
an.
an.
an.
an.
an.
De vrienden van Kreij
Reinder van der Naait
Sneeuwwitje 19.00 uur
Voice Male 20.00 uur
Vlaams Fruit 20.00 uur
The official tribute to the Blues Brothers 20.00 uur
Jacqueline Kerkhof 20.00 uur
Deep River Quartet 20.00 uur
De Hulst 10, Venray-Oostrum Telefoon 0478-582333
Verenigingen, groepen van
min. 10 personen OPGELET!
Wij bieden u voor tijdens en na
't stappen een goede bodem.
Vanaf heden t/m carnaval
Bel voor info/reseveringen
Dinsdag gesloten
De Kooy 15 Wanssum
Menu v.d. maand 18,50 p.p.)
Soep van 2 soorten mosterd
0478-501342 Langstraat 16, Venray
in Oostrum vraagt een
medewerkster
vanaf 16 jaar tot 20 jaar.
Heb je interesse neem dan contact op
met Nona Peeters tel.: 585505 of 560003.
Tot ziens
de Heeren van Overloon
Reserveren gewenst!
MRINSEPROKLEMASIE EN CIRCUS MÓK 2006
van 19.00-21.00 uur in café "De Evenaar"
0
GEGARANDEERD GOED
VERA VENRAY E
Industrieterrein De Hulst
(0478) 581486
Aanbiedingen geldig van 12 t/m 18 januari 2006
Schoolstraat 4 - 5961 EH HORST
Accountants en Belastingadviseurs
Voor meer informatie
bezoek onze website: www.accverstraelen.nl
Persoonlijk contact en
betaalbaarheid staan bij
ons voorop!
Huisbezoek mogelijk.
077-398 40 40
info accverstraelen.nl
8,95/kg voor 8,05/kg.
8,50/kg voor 6,50/kg.
U kunt ook online bestellen op
www.aarts-kurstjens.nl
Wij geven 4 jaar garantie op onze reparatie
Bereidingswijze
üpcmal voor kirttkren optn huis
beurs geoB&sd^anaf 10:00 uur
shm£H"mnT:00 uur en 13:30 uur
entree 5,-
Kasteeltuinen Arcen
(Bij aankoop vaïrTtr^idskleding entreegeld rt^óur)
Locatie:
voor reserveringen bel 0478-588840
www.jolinabruidsmode.nl of www.wijtrouwen.nl
Donderdag 12 januari 2006 - Pagina 20
enraveo
PI! BB BI
Grand -Eetcafé
Pollackfilets met een paddestoelen-dragon saus
of
Kogelbiefstuk met een groene pepersaus
Tompouce gevuld met vanille-ijs A chocolademousse
Medewerker(s) bediening voor vrijdag en
zaterdag-avond. Ervaring is plezierig
inzet is belangrijker! Min. leeftijd 18jr
Restaurant
Presenteert:
Vrijdag 20 januari 2006
Een avondje informeel netwerken
onder het genot van een goed glas wijn
en diverse heerlijke hapjes
De wijnen worden gepresenteerd door
diverse wijnhandelaren en door
de koks van "restaurant de Heeren van Overloon"
gecomplimenteerd met verschillende hapjes
Theo Marijke Wolters
Irenestraat 1
5825 CA Overloon
Tel. 0478 642227 Fax. 0478 642630
www.heerenoverloon.nl info@heerenoverloon.nl
VASTELAOVESVERENIGING „DE PIELHAAS" -VENRAY
Zaterdag 21 januari 2006
Entreeprijs: €12,50 per kaartje
Max. 4 krt. per persoon
Vrijdag 3 en 10 februari 2006
Zaterdag 4 en 11 februari 2006
Woensdag 8 februari 2006
Entreeprijs €14,00 per kaartje.
Max. 2 krt. per persoon.
Op 20 januari zullen vanaf 18.30 uur bij de ingang van
Cafe "De Evenaar" volgnummers worden uitgedeeld.
Restaurant
Julianasingel 7, Venray, Tel. 0478-585777, www.hoteleurotel.nl
Wij zijn 7 dagen per week geopend!
Ma. t/m za.: vanaf 18.00 uur, zondag vanaf 17.00 uur.
van den
wi lidvwh-w®' i
x'. X' c
w00
...en een nieuwe toekomst
Na de tsunami heeft Mensen
in Nood/Cordaid enorm veel
giften ontvangen via giro 555.
Wij laten u graag zien wat we
hiermee doen. Kijk daarom nu
op www.nadetsunami.nl
Mensen in Nood
Cordaid
ROLLUIKEN
DEURNESEWEG 134 YSSELSTEYN TEL: 0478 - 541513
Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden
Beckers 25% vlees kroket 32 stuks
van 12,35 voor 1 0,95
Beckers bitterballen 100 stuks
van 10,20 voor 8,75
Mora viandellen 16 stuks
van 11,35 voor 8,95
Mora saterollen 6 stuks
van 5,10voor 3,95
V Lieshout goud frikartdellen
20x85 gram van 5,90 voor 4,75
Coertjens stoofvlees 850 gram
van 5,00 voor 3,98
Kaassoufle 10 stuks
Van 4,30 voor 2,50
Kabeljauwfilet per kg
van 10,45 voor 7,95
Ruime parkeer plaats
Openingstijden: Maandag: 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag: 09.00 - 12.00 uur
en van: 13.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
Voor bedrijven verzorgen wij uw:
-jaarrekening
- administratie
- belastingaangifte
- loonadministratie
- ondernemingsplan
- minas, enz. enz.
e.o.
LEREN DOE JE VOOR JE PLEZIER BIJ DE VOLKSUNIVERSITEIT!
In het voorjaar van 2006 starten onderstaande CURSUSSEN:
Vakantiecursus Engels, Italiaans,
Spaans, Frans, en Portugees
Omgaan met uw mobiele telefoon
Communicatietechnieken/assertiviteit I
Internet en E-mail
Tekstverwerken voor senioren
Opruimen kun je leren
Leren schrijven voor de pers voor
verenigingen
Karakters en temperamenten
Communicatie in relatie (mannen
komen van Mars, vrouwen van Venus)
Reflexzonetherapie
T'ai Chi Ch'uan
Wereldgodsdiensten
Tuinontwerpen
Basiscursus informatica
Maken van een eigen website
Onderhoud en beveiliging van uw PC
Excel
Inkomstenbelasting 2005
Elektronische belastingaangifte
Wijnen leren proeven
Workshop Asperges
Reizen om de wereld in vier avonden
Heemkunde
Oppergelderse cultuur tussen de
beeldenstorm en Franse revolutie
Klassieke muziek en kunst deel 2 en 3
Grimeren
Binnenhuisarchitectuur/woning
inrichting
Basiscursus fotografie analoog en
digitaal
Digitale fotobewerking
Digitale video en beeldbewerking
Vakantiecursus fotografie:"haal meer
uit uw digitale camera"
LEZINGEN/ WORKSHOPS
Bowen Therapie
Jassentechniek
Reiki
Voetreis Camino de Santiago
Over de Zijderoute naar China
Reizen door de oude Peel
Rembrandt in Perspectief
Impressionisme in klank en beeld
Scrapbooken
EXCURSIES
Avondwandeling in de Geysterse
bossen
Bezoek Moskee
De koninklijke serres van Laken
Luik
Luxemburg
Amsterdam
Voor informatie bel vanaf 9 jan. 2006
tussen 9.00-13.00 uur (maandag t/m
donderdag)
Volksuniversiteit Venray 0478-580185
of kijk op de website:
www.vu-venray.nl
SLAGERIJ
|y|v|v|v|v|
Er bestaan veel verschillende recepten voor tiramisü - deze
versie is mijn favoriete variatie op het origineel, en de kant-en
klaar gekochte lange vingers doen het echt prima. Probeer het
eens - je zult het resultaat fantastisch vinden. Het woord tira
misü betekent letterlijk Trek me op\
Voorbereiding: 5 minuten
Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal porties: 4
15 lange vingers
2,85 dl goede sterke koffie, vers gezet -
4 eetlepels fijne kristalsuiker
500 g mascarpone
2 vanillestokjes
1,4 dl vin santo of zoete sherry -
de geraspte schil en het sap van 1 sinaasappel
100 g van de allerbeste kwaliteit pure chocolade (70% vaste cacaobe-
standdelen)
Neem een matig diepe kom of schaal met een doorsnede van 20 tot 25
cm en leg de lange vingers er in laagjes gestapeld in. Zoet de koffie met
2 eetlepels van de suiker. Giet de koffie over de lange vingers en zorg dat
ook de bovenste laag helemaal onder staat - je ziet hoe de lange vingers
de koffie absorberen. Doe terwijl de koekjes staan te wellen de mas
carpone in een kom en klop er de rest van de suiker door.
Snijd de vanillestokjes in de lengte open en schraap
de zaadjes in de kom met mascarpone: de stokjes
kun je bewaren om er vanillesuiker mee te maken. Ga
door met kloppen en sprenkel gaandeweg de vin
santo of sherry erbij. Het mascarponemengsel moet
een vloeibare, glanzende consistentie krijgen. Als het
nog te dik is, kun je er een beetje van het sinaasap
pelsap bij doen voordat je de rest van het sap over de
lange vingers heen knijpt. Smeer het mascarpone
mengsel over de lange vingers en rasp of schaaf de
Tthocola erover. Strooi er een klein beetje fijngeraspte
_jnaasappelschil over en zet de schaal in de koelkast
L3ot je de tiramisü opdient.
Venray: woensdag 36 jan, 'Dfi 1,5.1)0- JSJfl uur
Harst: unrnsila^ jan. '06 iSJt) - 20.00 uur
Stlsa
Open linis Ven ra v me! workshops
13 jan- LU0 10.1)0- 21.00 uur
Bruidsmode JANSEN JANSEN
KASTEELTUINEN
ARCEN