evenementenagenda
Decemberprogramma Café De Tijd
NEWYEARSPARTY
12 december
Zondag
TAXI& TOURINGCAR GEERETS
't ROEKENBOSCH
mid
Felices
HpnTBITnilMIIIBTWTBTBTBTBTr
Geheimen uit de horeca-keuken
van
Café Restaurant t Pelgrimshuis K
Zaterdag 1e Kerstdag Cocktail-Christmas met dj Frans
Zondag 2e Kerstdag dj bamy
Oud Nieuw DJ's Frans en Giel
1 januari Verrassend het nieuwe jaar
check ook het persbericht of www.tijdvoordetijd.nl
7 0 - 8 0 - 9 0 S FLASHBACK
n^eef>waT
de artiest
Kerstmis 2004
J^HEERlijk BruwA»
Stijlvol Dineren
ei
weddeifëc"
Rest. 't Pelgrimshuisc
RATTLE SNAKE SHAKE EN
STONE COLD HEELS
J0E2
PILOT FLAME EN
OZZY OZZ
peel en maas
Donderdag 2 december 2004 - Pagin
emki
enrave.o
Eendaagse evenementen
5 dec. Vlooienmarkt
Venray, Sporthal de wetteling.
12 dec. Sportgala
Venray, Schouwburg, 19.30-23.00 uur
19 dec. Con amore, concert in het Odapark
Venray, Theehuis,Odapark, 15.30 uur
19 dec. Koopzondag
Venray, Centrum Venray, 12.00-17.00 uur
16 jan. Schönberg kwartet
Venray, Theehuis, Odapark, 15.30 uur
Meerdaagse evenementen
Heden tot 30-01-2005
Venray 60 jaar bevrijd
Venray, Freulekeshuus, 14.00-17.00 uur
10-12-2004 t/m 02-01-2004
Winterfestival
Venray, Grote Markt, Variabel
10-12-2004 t/m 02-01-2004
Levende kerststal
Venray, Grote Markt, Variabel
Chocolade mousse
1 eidooier
1 eiwit
Vi eetlepel suiker
Garnering:
4 chocolade galettes
8 mandarijnenpartjes
2 dl. gezoete geslagen room
Receptuur
Zwitserse Roompudding
benodigdheden voor 4 pers.
3 eidooiers
3 eiwitten
2Vz dl gezoete geslagen room
5 gr. vanillesuiker
4 eetlepels suiker
4 gelatineblaadjes
2 dl. Ananassiroop
1 a 2 eetlepels Jamaica rum
Bereidingswijze:
Bavarois:
- Week de gelatine in ruim water en knijp ze goed uit.
- Verwarm de ananassiroop en voeg de helft bij de gelatine.
- Klop het eigeel met de rest van de warme siroop luchtig en stijf,
(de dooiers kloppen zich het best luchtig met een temp. van 38°C)
- Klopt de eiwitten half stijf, voeg dan de suiker toe.
Klop het nu helemaal stijf (de suiker moet opgelost zijn)
- Meng het eiwit met de slagroom.
- Voeg de gelatine al roerend bij het eigeel, als dit begint te geleren
spatel het dan door de slagroom (de gelatine mag niet te koud zijn
anders mengt het zich niet met de slagroom)
- Doe nu naar smaak de Rum en het zout erbij.
- Lepel de pudding op een bord of schaal, hoog het op en strijk het
glad met een pannelikker.
Chocolade mousse:
- Smelt de chocolade in een pannetje geplaatst
in een grotere pan met heet water (au bain
Marie).
Er mag geen water bij de chocolade komen.
- Klop het eiwit met de suiker goed stijf.
- Doe de dooier bij de chocolade (goed roeren)
- Als dit begint te stijven, lepel het dan op de
pudding.
- Garneer de pudding af naar eigen inzicht.
Chef-kok Mart Boss tel: 0478-636228
1 jarig bestaan met DJ Duo RUIS!
aanvang 17.00 uur, entreevrij
Elke vrijdag DJ Giel
Elke zaterdag DJ Frai)
Hoenderstraa
Venray
0478-51013
FRIDAY 31 DECEMBER 2004 FOYER SCHOUWBURG
Live band: B-Machine Classic DJ Raoul
ENTRANCE: 18,50
PRESAIE: 16,-
MIN. AGE 21
FROM 00.00 TILL 05.00
PRE-SALE ADRESSES:
Tennishal de Schaapskooi 585418
Theatercafé de Artiest 587739
Cafétaria Landwe^rt,§8048^,b
WWW.TAXIGEERETS.NL - TELEFOON 0478-532212
Voor al uw: Zittend ziekenvervoer
Rolstoel vervoer
Directievervoer
VIP vervoer
Groepsvervoer
Schoolvervoer
Maar ook staan wij klaar voor
al uw speciale vervoerswensen
Bel ons voor de mogelijkheden
LIE-RESTAURANT
Buffet en a la carte restaurant, café met a la carte- en kleine kaart, bar-bowling,
amusementshal, mini-golf, kinderboerderij, speeltuin
Iedere zaterdag Iedere zondag
uitgebreid 4-gangen familiebuffet met uitgebreid 4-gangen familiebuffet,
live-muziek. Aanv. 18.00/18.30/19.00/19.30 uur Aanv. 16.00/16.30/17.00/17.30/18.00 uur
23,75 p.p./ kinderen t.m. 12 jaar 23,75 p.p.
1,00 per leeftijdsjaar kinderen t.m. 12 jaar 1,00 per leeftijdsjr.
2° Kerstdag Kerst-diner-buffet 13:00 uur €34,50 p.p.
WILDMENU
Diverse wildgerechten!
KERST-DINER-BUFFET
Reserveer tijdig!
Met uitzondering van Kerstmis kunt u bij ons op alle dagen
a la carte dineren v.a. 12:00 uur.
Tijdens de wintermaanden zijn wij dinsdags gesloten.
Openingstijden dagelijks vanaf 11 00 uur s Winters kunnen deze tijden afwijken (bel voor info)
Reserveren is wenselijk maar met verplicht Bel ot mail voor meer informatie
Ooyenseweg 16. 5863 AM Blitterswijck. Tel 0478-531843 - Fax 0478-532959 roekenbosch©hotnot nl
THEATERCAFÉ
DINER
VERJAARDAGSBORREL?
AFSCHEIDSBORREL?
VAKANTIEBORREL?
EXAMENBORREL?
FAMILLIEBORREL?
V.U.T.BORREL?
FEESTELUKE BORREL?
INFORMEER NAAR DE VELE
MOGEUJKHEDEN VOOR DE
SPECIAAL VOOR UW GEZELSCHAP
TE RESERVEREN VIDE- BAR
UITERAARD IS E.E.A. TE COMBINE
REN MET BEGELEIDENDE HAPJES,
EEN LUNCH OF EEN DINER-BUFFET.
SCHOUWBURGPLEIN 1A
VENRAY TEL 0478 587739
WWW.DEAKTIESTVENRAY.NL
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
i.s.m. Brand Bierbrouwerij
regio Noord-Limburg
gezocht
HORECA-ONDERNEMERS
die in het bezit zijn van de nodige
horeca-ervaring en papieren voor
2 toplocaties in het centrum van
Venlo. Het betreft hier 2 café
bedrijven, waarvan 1 met woning.
Enig kapitaal is gewenst.
Mocht u interesse hebben, maak dan
geheel vrijblijvend een afspraak met
Dhr. P.J. van Benschop
Tel. 073-5216166 of 06-54272750
www.klaassenbv.nl
Lovinckplein 2
5813 CC Ysselsteyn
Tel 0478-541221
www.roelanzia.nl
roelanzia® hetnet.nl
Wat kan Roelanzia voor u
betekenen tijdens de kerstdagen?
Maak het u gemakkelijk. Bestel bij Roelanzia uw
koude schotel, spoepen, div. vleessoorten of
puddingen. Een koud/warm buffet, wat zelf door
u samengesteld kan worden.
Vraag vrijblijvende info naar de mogelijkheden.
2e Kerstdag Kerstbrunch aanvang 11.30 uur.
Volwassenen €18.75 p.p.
Kinderen 0-2 jaar gratis
Kinderen 3-6 jaar 7.75
Kinderen 7-12 jaar €11.75
Bestel of reserveer tijdig om teleurstellingen te
voorkomen.
Partycentrum Roelanzia
Lovinckplein 2, 5813 CC Ysselsteyn
0478-541221
www.roelanzia.nl - roelanzia@hetnet.nl
brunci
fondue
gourmetten
steengrillen
diner voor twee
STEENqRilVGöURMET
MooNliqhTBowIen
met P"'JSIES
'Wij sturen n graag onze CouraAit met de
diverse mogelijkheden en arrange*nenten!
--.ye#,gastvrouw;JotnHerigeMagemxms
_e diem i
Menu van cfc maghj Jepgrpber (€17J
Romige bospaddestoelensoep met
F11 Ut l C «rókante parmaham I
Roodbaarsfilet met kruiden, rooft .4-1
of
Spies met gegrilde kip, varkenshaas T
biefstuk geserveerd met 2 soorten saui
j i
Amarena-ijs 6 vanille-ijs met
warme kersen
Met Kerstmis ook a la cartë
P,
et ge
ipen,
Sint
Bel voor meer inforftatie! |chts
tens*
uwe
Langstraat 16,^5801AD^ Venray
Ons restaurant is op woensdag gesloten.
St. Jozeflaan 52 SMAL
Tel: 0478-636228
WILDSPECIALITEITEN
mgr. hanssenstraat 10 5807 bd venray-oostrum
tel: 0478 - 58 52 25 fax: 0478 - 51 09 86
www.restaurantbowlingvenray.nl
Restaurant
Vl\ii llllimiM
Julianasingel 7, Venray, Tel. 0478-585777, www.hoteleurotel.nl
Wij zijn 7 dagen per week geopend!
Ma. t/m za.: vanaf 18.00 uur
Zo vanaf 17.00 uur.
ZATERDAG 11 DECEMBER
(A TRIBUTE TO U2)
ZATERDAG 18 DECEMBER
IA TRIBUTE TO 0ZZY OSBORNE)
Café 't Podium
Kruisstraat 2b Venray - tel. 0478 581
STICHTING
Word vriend vuichthjhb
van een
vluchteling