evenementenagenda Decemberprogramma Café De Tijd NEWYEARSPARTY 12 december Zondag TAXI& TOURINGCAR GEERETS 't ROEKENBOSCH mid Felices HpnTBITnilMIIIBTWTBTBTBTBTr Geheimen uit de horeca-keuken van Café Restaurant t Pelgrimshuis K Zaterdag 1e Kerstdag Cocktail-Christmas met dj Frans Zondag 2e Kerstdag dj bamy Oud Nieuw DJ's Frans en Giel 1 januari Verrassend het nieuwe jaar check ook het persbericht of www.tijdvoordetijd.nl 7 0 - 8 0 - 9 0 S FLASHBACK n^eef>waT de artiest Kerstmis 2004 J^HEERlijk BruwA» Stijlvol Dineren ei weddeifëc" Rest. 't Pelgrimshuisc RATTLE SNAKE SHAKE EN STONE COLD HEELS J0E2 PILOT FLAME EN OZZY OZZ peel en maas Donderdag 2 december 2004 - Pagin emki enrave.o Eendaagse evenementen 5 dec. Vlooienmarkt Venray, Sporthal de wetteling. 12 dec. Sportgala Venray, Schouwburg, 19.30-23.00 uur 19 dec. Con amore, concert in het Odapark Venray, Theehuis,Odapark, 15.30 uur 19 dec. Koopzondag Venray, Centrum Venray, 12.00-17.00 uur 16 jan. Schönberg kwartet Venray, Theehuis, Odapark, 15.30 uur Meerdaagse evenementen Heden tot 30-01-2005 Venray 60 jaar bevrijd Venray, Freulekeshuus, 14.00-17.00 uur 10-12-2004 t/m 02-01-2004 Winterfestival Venray, Grote Markt, Variabel 10-12-2004 t/m 02-01-2004 Levende kerststal Venray, Grote Markt, Variabel Chocolade mousse 1 eidooier 1 eiwit Vi eetlepel suiker Garnering: 4 chocolade galettes 8 mandarijnenpartjes 2 dl. gezoete geslagen room Receptuur Zwitserse Roompudding benodigdheden voor 4 pers. 3 eidooiers 3 eiwitten 2Vz dl gezoete geslagen room 5 gr. vanillesuiker 4 eetlepels suiker 4 gelatineblaadjes 2 dl. Ananassiroop 1 a 2 eetlepels Jamaica rum Bereidingswijze: Bavarois: - Week de gelatine in ruim water en knijp ze goed uit. - Verwarm de ananassiroop en voeg de helft bij de gelatine. - Klop het eigeel met de rest van de warme siroop luchtig en stijf, (de dooiers kloppen zich het best luchtig met een temp. van 38°C) - Klopt de eiwitten half stijf, voeg dan de suiker toe. Klop het nu helemaal stijf (de suiker moet opgelost zijn) - Meng het eiwit met de slagroom. - Voeg de gelatine al roerend bij het eigeel, als dit begint te geleren spatel het dan door de slagroom (de gelatine mag niet te koud zijn anders mengt het zich niet met de slagroom) - Doe nu naar smaak de Rum en het zout erbij. - Lepel de pudding op een bord of schaal, hoog het op en strijk het glad met een pannelikker. Chocolade mousse: - Smelt de chocolade in een pannetje geplaatst in een grotere pan met heet water (au bain Marie). Er mag geen water bij de chocolade komen. - Klop het eiwit met de suiker goed stijf. - Doe de dooier bij de chocolade (goed roeren) - Als dit begint te stijven, lepel het dan op de pudding. - Garneer de pudding af naar eigen inzicht. Chef-kok Mart Boss tel: 0478-636228 1 jarig bestaan met DJ Duo RUIS! aanvang 17.00 uur, entreevrij Elke vrijdag DJ Giel Elke zaterdag DJ Frai) Hoenderstraa Venray 0478-51013 FRIDAY 31 DECEMBER 2004 FOYER SCHOUWBURG Live band: B-Machine Classic DJ Raoul ENTRANCE: 18,50 PRESAIE: 16,- MIN. AGE 21 FROM 00.00 TILL 05.00 PRE-SALE ADRESSES: Tennishal de Schaapskooi 585418 Theatercafé de Artiest 587739 Cafétaria Landwe^rt,§8048^,b WWW.TAXIGEERETS.NL - TELEFOON 0478-532212 Voor al uw: Zittend ziekenvervoer Rolstoel vervoer Directievervoer VIP vervoer Groepsvervoer Schoolvervoer Maar ook staan wij klaar voor al uw speciale vervoerswensen Bel ons voor de mogelijkheden LIE-RESTAURANT Buffet en a la carte restaurant, café met a la carte- en kleine kaart, bar-bowling, amusementshal, mini-golf, kinderboerderij, speeltuin Iedere zaterdag Iedere zondag uitgebreid 4-gangen familiebuffet met uitgebreid 4-gangen familiebuffet, live-muziek. Aanv. 18.00/18.30/19.00/19.30 uur Aanv. 16.00/16.30/17.00/17.30/18.00 uur 23,75 p.p./ kinderen t.m. 12 jaar 23,75 p.p. 1,00 per leeftijdsjaar kinderen t.m. 12 jaar 1,00 per leeftijdsjr. 2° Kerstdag Kerst-diner-buffet 13:00 uur €34,50 p.p. WILDMENU Diverse wildgerechten! KERST-DINER-BUFFET Reserveer tijdig! Met uitzondering van Kerstmis kunt u bij ons op alle dagen a la carte dineren v.a. 12:00 uur. Tijdens de wintermaanden zijn wij dinsdags gesloten. Openingstijden dagelijks vanaf 11 00 uur s Winters kunnen deze tijden afwijken (bel voor info) Reserveren is wenselijk maar met verplicht Bel ot mail voor meer informatie Ooyenseweg 16. 5863 AM Blitterswijck. Tel 0478-531843 - Fax 0478-532959 roekenbosch©hotnot nl THEATERCAFÉ DINER VERJAARDAGSBORREL? AFSCHEIDSBORREL? VAKANTIEBORREL? EXAMENBORREL? FAMILLIEBORREL? V.U.T.BORREL? FEESTELUKE BORREL? INFORMEER NAAR DE VELE MOGEUJKHEDEN VOOR DE SPECIAAL VOOR UW GEZELSCHAP TE RESERVEREN VIDE- BAR UITERAARD IS E.E.A. TE COMBINE REN MET BEGELEIDENDE HAPJES, EEN LUNCH OF EEN DINER-BUFFET. SCHOUWBURGPLEIN 1A VENRAY TEL 0478 587739 WWW.DEAKTIESTVENRAY.NL Klaassen Horecamakelaardij B.V. i.s.m. Brand Bierbrouwerij regio Noord-Limburg gezocht HORECA-ONDERNEMERS die in het bezit zijn van de nodige horeca-ervaring en papieren voor 2 toplocaties in het centrum van Venlo. Het betreft hier 2 café bedrijven, waarvan 1 met woning. Enig kapitaal is gewenst. Mocht u interesse hebben, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met Dhr. P.J. van Benschop Tel. 073-5216166 of 06-54272750 www.klaassenbv.nl Lovinckplein 2 5813 CC Ysselsteyn Tel 0478-541221 www.roelanzia.nl roelanzia® hetnet.nl Wat kan Roelanzia voor u betekenen tijdens de kerstdagen? Maak het u gemakkelijk. Bestel bij Roelanzia uw koude schotel, spoepen, div. vleessoorten of puddingen. Een koud/warm buffet, wat zelf door u samengesteld kan worden. Vraag vrijblijvende info naar de mogelijkheden. 2e Kerstdag Kerstbrunch aanvang 11.30 uur. Volwassenen €18.75 p.p. Kinderen 0-2 jaar gratis Kinderen 3-6 jaar 7.75 Kinderen 7-12 jaar €11.75 Bestel of reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen. Partycentrum Roelanzia Lovinckplein 2, 5813 CC Ysselsteyn 0478-541221 www.roelanzia.nl - roelanzia@hetnet.nl brunci fondue gourmetten steengrillen diner voor twee STEENqRilVGöURMET MooNliqhTBowIen met P"'JSIES 'Wij sturen n graag onze CouraAit met de diverse mogelijkheden en arrange*nenten! --.ye#,gastvrouw;JotnHerigeMagemxms _e diem i Menu van cfc maghj Jepgrpber (€17J Romige bospaddestoelensoep met F11 Ut l C «rókante parmaham I Roodbaarsfilet met kruiden, rooft .4-1 of Spies met gegrilde kip, varkenshaas T biefstuk geserveerd met 2 soorten saui j i Amarena-ijs 6 vanille-ijs met warme kersen Met Kerstmis ook a la cartë P, et ge ipen, Sint Bel voor meer inforftatie! |chts tens* uwe Langstraat 16,^5801AD^ Venray Ons restaurant is op woensdag gesloten. St. Jozeflaan 52 SMAL Tel: 0478-636228 WILDSPECIALITEITEN mgr. hanssenstraat 10 5807 bd venray-oostrum tel: 0478 - 58 52 25 fax: 0478 - 51 09 86 www.restaurantbowlingvenray.nl Restaurant Vl\ii llllimiM Julianasingel 7, Venray, Tel. 0478-585777, www.hoteleurotel.nl Wij zijn 7 dagen per week geopend! Ma. t/m za.: vanaf 18.00 uur Zo vanaf 17.00 uur. ZATERDAG 11 DECEMBER (A TRIBUTE TO U2) ZATERDAG 18 DECEMBER IA TRIBUTE TO 0ZZY OSBORNE) Café 't Podium Kruisstraat 2b Venray - tel. 0478 581 STICHTING Word vriend vuichthjhb van een vluchteling

Peel en Maas | 2004 | | pagina 10