U i' I OjDGf© t©lc* CF©
b&L
"Ik heb de recepten.
PLUS heeft de ingrediënten en
u een kerst zonder stress.
Zowaar ik Jan Dolderman heet."
VENRAY OVERLOON VIERLINGSBEEK
PEEL EN MAAS
donderdag 20 december 2001 - PagiiEE
"Mag ik me heel even voorstellen, mijn naam is
Jan Dolderman en ik ben de culinair adviseur van
PLUS. Waarom ik mijn goede naam en faam aan
PLUS heb verbonden, is snel uitgelegd. Deze winkels
hebben alles waarin ik geloof.
Een geweldige service, een duizelingwekkend
assortiment en volop voordeel, iedere week
opnieuw. En met name dat laatste kunnen we in
deze dure dagen goed gebruiken.
In de prachtige sfeervolle kerstfolder van PLUS
vindt u alle boodschappen die u nodig heeft voor
een onvergetelijk smaakvolle Kerst én een overzicht
van de mooiste kerstwijnen.
Enkele van mijn praktische kerst-zonder-stress-
tips zullen u helpen om de voorbereidingen van de
kerstdagen rustig door te komen. Want als u iets
kunt missen, is het wel stress. Druk zijn en druk
doen komt volgend jaar wel weer. Fijne dagen!"
Jan Dolderman, culinair adviseur van PLUS
Openingstijden: ma t/m wo 8.00 - 20.00 do en vr 8.00 - 21.00 za. 8.00 -
18.00
Palm
Speciaal bier
Krat a 24 flessen a 30 cl
i, zetfouten en/of uitverkocht
Hertog Literbak
Roomijs, slagroomijs,
yoghurtijs of roomijs met stukjes.
Literbak 5.S9 ei.ai
SlAGROOM1|S
Varkensfilet
Aan het stuk of in lapjes öf
Varkensf i letrol lade
Kilo
200 gram
Noorse zalmfilet
Een licht gerookte zalm.
Heerlijk op toast.
200 gram 9.S8
Appelsientje
Rijk aan vitamine C.
Pak a 1 liter 2.08 1.79
Nescafé
Koffie specialiteiten
Keuze uit o.a. cappucino,
espresso of wiener melange.
Per pak 4.S3 4.49
3 pakken
ing
3 pakken var