U i' I OjDGf© t©lc* CF© b&L "Ik heb de recepten. PLUS heeft de ingrediënten en u een kerst zonder stress. Zowaar ik Jan Dolderman heet." VENRAY OVERLOON VIERLINGSBEEK PEEL EN MAAS donderdag 20 december 2001 - PagiiEE "Mag ik me heel even voorstellen, mijn naam is Jan Dolderman en ik ben de culinair adviseur van PLUS. Waarom ik mijn goede naam en faam aan PLUS heb verbonden, is snel uitgelegd. Deze winkels hebben alles waarin ik geloof. Een geweldige service, een duizelingwekkend assortiment en volop voordeel, iedere week opnieuw. En met name dat laatste kunnen we in deze dure dagen goed gebruiken. In de prachtige sfeervolle kerstfolder van PLUS vindt u alle boodschappen die u nodig heeft voor een onvergetelijk smaakvolle Kerst én een overzicht van de mooiste kerstwijnen. Enkele van mijn praktische kerst-zonder-stress- tips zullen u helpen om de voorbereidingen van de kerstdagen rustig door te komen. Want als u iets kunt missen, is het wel stress. Druk zijn en druk doen komt volgend jaar wel weer. Fijne dagen!" Jan Dolderman, culinair adviseur van PLUS Openingstijden: ma t/m wo 8.00 - 20.00 do en vr 8.00 - 21.00 za. 8.00 - 18.00 Palm Speciaal bier Krat a 24 flessen a 30 cl i, zetfouten en/of uitverkocht Hertog Literbak Roomijs, slagroomijs, yoghurtijs of roomijs met stukjes. Literbak 5.S9 ei.ai SlAGROOM1|S Varkensfilet Aan het stuk of in lapjes öf Varkensf i letrol lade Kilo 200 gram Noorse zalmfilet Een licht gerookte zalm. Heerlijk op toast. 200 gram 9.S8 Appelsientje Rijk aan vitamine C. Pak a 1 liter 2.08 1.79 Nescafé Koffie specialiteiten Keuze uit o.a. cappucino, espresso of wiener melange. Per pak 4.S3 4.49 3 pakken ing 3 pakken var

Peel en Maas | 2001 | | pagina 2