III een zakje erwtensoep reuze rijst afwas- middel gratis itis J juist omdat het De Gruyter's soep is. De Gruyter's WEEKRECLAME van 58ct voor 10 cent elk 28 pak van 62 ct voor 31 ct! gratis een reep chocolade elk 3e pak De fijne kruiden maken het hele ver schil. Daarom hebben De Gruyter's koks met een gouden hand van af maken" uitgelezen binnen- en bui tenlandse specerijen en tuinkruiden gekozen om soepen te bereiden met een heel eigen karakter, zoals alleen De Gruyter's soepen dat hebben 't Is nu de tijd om Uw gezin dage lijks met een krachtig bordje soep te verwarmen en te verkwikken Profiteer vooral van De Gruyter's speciale aanbieding Bij elke Gelder se Rookworst super een zilverzakje erwtensoep van 58 cent voor slechts 10 cent? is nu al vele jaren een geweldige at tractie voor elk —rrayra£ezin He' ls 'n Nederland spreek woordelijk geworden! Profiteer er van, iedere week! (Rij aankoop van elke f4.- volgens het bedrag op Uw cassabon hei snoepje voor 15 cent, plus een aardige verrassing). geldig t.m. dinsdag 2 februari Bij èlke Super-Gelderse rookworst milium iiiiiiiiiniin> Illlllliiiiiiii uiiiiiiiillll ERWTENSOEP Bereid met extra gelezen erwten en split- erwten. knolselderij, prei en ui. Fijn gekruid met selderijzaad, peper. Cardamon. foelie, Turmeric. peterselie en een snuifje knoflook Kooktijd 15 minuten. Zilverzakje voor 4 a 5 borden-58 Ct GROENTESOEP Bereid met fijne groenten zoals witte kool, tomaten, prei. wortelen, knolselderij enz. Kooktijd 20 minuten Pakje voor 6 borden 50 Ct KIPPEBOUILLONSOEP Bereid met echte eivermicelli. en fijn ge kruid met peterselie, Turmeric. Coreander. Bevat een oplosbaar kippeveteitje, dat er voor zorgt dat deze kippesoep niet te onderscheiden is van soep die van een vette soepkip getrokken is. Kooktijd 7 minuten Pakje voor 4 a 5 borden 55 Ct VERMICELLISOEP Bereid met fijne gesneden vermicelli en gekruid met selderijzaad. ui. foelie, peter selie en een snuifje knoflook. Kooktijd 6 minuten Pakje voor 6 borden 40 ct BRUINE BONENSOEP Bereid met eerste keuze bruine bonen en prei Fijn gekruid met selderij, ul, peper, Cardamon. peterselie en een snuifje knof look Kooktijd 20 minuten Zilverzakje voor 4 a 5 ■borden 60 Ct PREISOEP Bereid met witte en groene prei en fijne bloem Gekruid met peper en nootmuskaat. Een heerlijke gebonden soep. Kooktijd 20 minuten Zilverzakje voor 4 borden 55 ct KONINGINNESOEP Heerlijke gebonden soep, bereid met vlees extract. fijne bloem, volle condensmelk en gekruld met foelie, peper en ul Kooktijd 1 minuut! Zilverzak|e voor 4 borden 40 ct KALFSBOUILLONSOEP Een pittige gebonden soep, bereid met kalfsvlees, fijne bloem, condensmelk. klpei en gekruid met fijne uitheemse specerijen, zoals b.v. foelie. Met figuurvermicelli. Kooktijd 5 minuten Zilverzakje voor 4 borden 55 Ct OSSESTAARTSOEP Een pittige soep. bereid met krachtig vle=s- extract en hartig gekruid met o.a. laurier, piment, peper, selderijzaad. paprika en ui. Kooktijd 5 minuten Zilverzakje voor 4 borden 65 Ct TOMATENSOEP MET RIJST (geconcentreerd) De kant-en-klare soep in een pot. Alleen verdunnen en opwarmen Pot voor 4 borden ss ct Bij èlke 2 pakjes margarine of vet extra margarine uitgezonderd lllllllliliiiiiiii nu iiiiiiiiiiilll j iiiiiiiiiiiiiiiiilM V "J' èn 1 èn èn betere waar èn 10°/0 alléén - f l V DE GRUYTER ■S LANDS GROOTSTE LEVENSMIDDELEN - BEDRIJF

Peel en Maas | 1960 | | pagina 4