vers vlees
vleeswaren
snacks
Mgr. HahssenstraatS 1, Oost rum. Tel: 583429. Fax; 568545
Bourgondische rib
iOOgr 2.39
Gebraden kipfilet
Henaiieeest kiphaasjas
lOOgrem 1.98
ttegtHt dg kgmit gijn mj
dinsdag ét qehtU das Qtslalsn
Otktê n /e ba^re Ml koets
1 kilo 18.90
mef gratis fiesje iW/m
Aanbiedingen geldig op donderdag 6 sept, vrijdag 7 sept en zaterdag 8 sept. Drukfouten voorbehouden
Paella
Peper, zout, 0.5 dl olie, 1 ui,
1 groene en 1 rode paprika,
Va liter tomaten (gezeefd),
150gr kreeftgarnalen. 3
teentjes knoflook. 350gr
langkorrelrijst, 5 draadjes
saffraan, 500gr fricando.
Snijd het vlees in kleine
stukjes van ca. 3 cm.
Week de saffraan in
een eetlepel olijfolie.
Pel en snipper de ui en
de knoflook.
Halveer de paprika's,
verwijder de zaadlijsten
en snijd de paprika's in
kleine stukjes.
Verhit de rest van de
olie in een ruime pan en
bak hierin eerst het
vlees rondom bruin
Voeg vervolgens de ui.
de knoflook en de
paprika toe en bak het
geheel nog 3 minuten
op een hoog vuur.
Roer de saffraan (met
olie) en de rijst erdoor
en bak het even mee.
Giet de gezeefde
tomaten en Va 1 water
erbij. Voeg wat peper
en zout toe en breng het
geheel aan de kook.
Laat de paella op een
laag vuur zachtjes gaar
worden ca. 20 min).
Voeg als de rijst tijdens
de bereiding te droog
wordt wat extra water
toe.
Roer de garnalen
erdoor en breng de
paella op smaak met
zout en peper.