vers vlees vleeswaren snacks Mgr. HahssenstraatS 1, Oost rum. Tel: 583429. Fax; 568545 Bourgondische rib iOOgr 2.39 Gebraden kipfilet Henaiieeest kiphaasjas lOOgrem 1.98 ttegtHt dg kgmit gijn mj dinsdag ét qehtU das Qtslalsn Otktê n /e ba^re Ml koets 1 kilo 18.90 mef gratis fiesje iW/m Aanbiedingen geldig op donderdag 6 sept, vrijdag 7 sept en zaterdag 8 sept. Drukfouten voorbehouden Paella Peper, zout, 0.5 dl olie, 1 ui, 1 groene en 1 rode paprika, Va liter tomaten (gezeefd), 150gr kreeftgarnalen. 3 teentjes knoflook. 350gr langkorrelrijst, 5 draadjes saffraan, 500gr fricando. Snijd het vlees in kleine stukjes van ca. 3 cm. Week de saffraan in een eetlepel olijfolie. Pel en snipper de ui en de knoflook. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in kleine stukjes. Verhit de rest van de olie in een ruime pan en bak hierin eerst het vlees rondom bruin Voeg vervolgens de ui. de knoflook en de paprika toe en bak het geheel nog 3 minuten op een hoog vuur. Roer de saffraan (met olie) en de rijst erdoor en bak het even mee. Giet de gezeefde tomaten en Va 1 water erbij. Voeg wat peper en zout toe en breng het geheel aan de kook. Laat de paella op een laag vuur zachtjes gaar worden ca. 20 min). Voeg als de rijst tijdens de bereiding te droog wordt wat extra water toe. Roer de garnalen erdoor en breng de paella op smaak met zout en peper.

Oostrum's Weekblad | 2001 | | pagina 22