Varkensoesters met
champignons.
Aanbiedingen geldig op donderdag 12 aprvrijdag 13 apr en zaterdag 14 apr. Drukfouten voorbehouden
4 varkensoesters
400gram champignons
peterselie
70 gram boter
4 tomaten
zout, peper.
Was de champignons en snij
een stukje van het steeltjes.
Was wat peterselie en hak
deze fijn. Smelt 30 gram
boter in een pan en bak
hierin de champignons op
een hoog vuur bruin. Ze zijn
goed warnier het losgelaten
vocht verdwenen is.
Bestrooi ze met peterselie
en houd ze warm. Bestrooi
de Oesters met peper en
zout Smelt de rest van
boter en als deze heet is,
bak de oesters snel aan
beide kanten bruin en laat
ze nog tien minuten op een
zacht vuur verder bakken,
Doe de champignons in een
voorverwarmde
serveerschaal, leg de oesters
erop en houd warm. Snij de
steeikant van de tomaten in
zodat het groene deel eruit
gehaald wordt. Kruis de
tomaten aan de ander kant
in Leg ze met de gekruisde
kant in de braadboter en laat
ze 7 minuten bakken. Zet ze
op de serveerschaal en
serveer.