Bourgondische rib
lOOgram 2.19
Gekookte achterham
100gr 2.89
Gebraden rosbief
10Ogr 2.95
ItoanoS tam najaar
Hawaiaanse kiphaasjes
10Ogram 1.89
llsaass
Boeren pikant
kilo 18.9
500gr H.o.h gehakt
lOOgr ontbijtspek in
dunne reepjes.
1 grote ui fijn gesneden.
1 eetlepel olie
1 dl tomateusap
2 vleestomaten
1 el gehakte peterselie
1 teentje knoflook fijn
gesneden
2 eetlepels geraspte kaas
cajun kruiden
tabasco, allesbinder, zout
Aanbiedingen geldig op donderdag 5 apr, vrijdag 6 apr en zaterdag 7 apr. Drukfouten voorbehouden
Verwijder de velletjes van de
tomaten. Snijd daarvoor eerst
met een klein mesje een kruisje
in de ronde zijde
Kook de tomaten daarna 1
minuut en dompel ze
vervolgens onder in koud
water. De velletjes laten zich
dan gemakkelijk verwijderen.
Snijd ze daarna in vieren en
verwijder de kern, zodat U het
vruchtvlees overhoudt. Fruit
het onbijtspek, knoflook en de
ui in de hete olie en roerbak
daarna het gehakt mee op een
hoog vuur tot losse rulletjcs.
Zet het vuur laag en voeg
tomatensap, blokjes tomaat en
de gehakte peteselie toe. Breng
het geheel aan de kook, bind
het met wat allesbinder en
maak het gerecht pikant op
smaak met cajunkruiden,
tabasco cn eventueel nog iets
zout.Dit pikante gehakt gerecht
kunt U combineren met red
bcans tot een heerlijke chili con
came. Ook te gebruiken voor
het vullen van een tortilla met
gerasptekaas of een tacoschelp.
Lekker met gekookte
maiskolven, een frisse groene
salade en mexicaanse chips.