recept
Struisvogel culinair
"flOOgr 2.75
Noord hollands belegen
kilo 14.90
21
Lamskoteletten in het
pannetje.
4 lamskoteletten
2 grote uien
2 teentjes knoflook
tijm
zout. peper
50 gr boter
I kilo aardappels
peterselie
1 laurierblaadje
2 dl bouillon
Schil de aardappels, de
uien en de knoflook. Snij
de aardappels en de uien
in rondjes en hak de
knoflook fijn. Verhit de
boter in een pan en bak
hierin de koteletten aan
beide kanten bruin. Haal
ze uit de pan en bak in
dezelfde boter de uien en
de aardappels bruin. Geef
er zout en peper over. I n
een ovenvaste schaal
leggen we de helft van
het aardappel- uien
mengsel op de bodem,
daarop de koteletten, wat
peterselie, het blaadje
laurier, de knoflook en
tijm, zout en peper.
Bedek met de tweede
helft van het aardappel
uien mengsel. Geef er de
bouillon over en zet de
schaal met het deksel
erop in een oven van
175c. Laat ze daar 50
minuten.
Aanbiedingen geldig op donderdag 19 okl. vrijdag 20 okl en zaterdag 21 okl. Drukloulen voorbehouden