recept Struisvogel culinair "flOOgr 2.75 Noord hollands belegen kilo 14.90 21 Lamskoteletten in het pannetje. 4 lamskoteletten 2 grote uien 2 teentjes knoflook tijm zout. peper 50 gr boter I kilo aardappels peterselie 1 laurierblaadje 2 dl bouillon Schil de aardappels, de uien en de knoflook. Snij de aardappels en de uien in rondjes en hak de knoflook fijn. Verhit de boter in een pan en bak hierin de koteletten aan beide kanten bruin. Haal ze uit de pan en bak in dezelfde boter de uien en de aardappels bruin. Geef er zout en peper over. I n een ovenvaste schaal leggen we de helft van het aardappel- uien mengsel op de bodem, daarop de koteletten, wat peterselie, het blaadje laurier, de knoflook en tijm, zout en peper. Bedek met de tweede helft van het aardappel uien mengsel. Geef er de bouillon over en zet de schaal met het deksel erop in een oven van 175c. Laat ze daar 50 minuten. Aanbiedingen geldig op donderdag 19 okl. vrijdag 20 okl en zaterdag 21 okl. Drukloulen voorbehouden

Oostrum's Weekblad | 2000 | | pagina 21