Recept lOOgr 8 Aanbiedingen geldig op donderdag 28 sept, vrijdag 29 sept en zaterdag 30 sept Hongaarse varkensoesters. 4 varkensoesters 1.5 dl slagroom tomatenpuree 50gr boter 2 uien zout, peper paprikapoeder Schil de uien en snij ze in dunne ringen. Smelt de boter in een pan en als die heet is. bak dan de oesters aan alle kanten bruin. Bestrooi ze met peper en zout en laat ze nog 10 min. op zacht vuur verder bakken. Neem de oesters uit de pan en houd ze warm. Fruit in de boter de uien lichtbruin. Voeg een flinke lepel tomatenpuree toe en flink wal paprikapoeder. Geef er ook de room bij. Controleer de saus op smaak en voeg eventueel zout en peper bij. Onder aoed roeren koken we de saus totdat ze de gewenste dikte heeft. Leg de oesters op een voorverwarmde schaak schenk er de saus over en serveer. O

Oostrum's Weekblad | 2000 | | pagina 8