Vers vlees eeswaren 1 OO gram Cassele 100 gram Boe ren me" rrifc two ..f 3 rst .98 Kant en Klaar. Snacks. Gepaneerdeschnitzel met tuinkruidensaus. 24 4 Schnitzels, 75 gr boter, 1 bekertje creme fraiche, scheutje witte wijn, scheutje melk, 1 eidooier, 1 el fijngehakte peterselie, 1 el fijngesneden bieslook, 1 th fijngehakte kervel. Verhit de boter in een pan en wacht tot het schuim wegtrekt Bak de gepaneerde schnitzels op een matig vuur om en om in 10 minuten mooi bruin en gaar. Maak in een andere pan de saus door eerst de creme fraiche al roerende aan de kook te brengen. Voeg een scheutje witte wijn en wat zout en peper toe Roer in een kommetje de eidooier met de melk los Meng er 2 el hete creme fraiche door Roer dit mengsel door de hete creme fraiche. neem dan direct de pan van het vuur. Voeg de tuinkruiden er aan toe en blijf nog even door de saus roeren Serveer de schnitzels en de saus apart Geef hierbij rijst en gemengde sla Aanbiedingen geldig op donderdag 13 opr. vrijdag 14 apr en zaterdag 15 apr. Drukfouten voorbehouden weekendaanbieding Kipfilet in tomatensaus100gram 1.79 (Stokbrood Milanop list, 3,98 Jonge Hollander,ki lo 11,95 Siïmsafj}

Oostrum's Weekblad | 2000 | | pagina 24