5
SiiSFaP^
ftlitlir
§MMÈÈ:I
$IP«
s«lfe
mmm
Op 18 juli jl. heeft Rabobank Zevenrode de nominaties voor de
Rabobank Zevenrode Innovatieprijs bekendgemaakt.
De heer mr. J. Hahn, burgemeester van de gemeente
Meerlo-Wanssum trad als vertegenwoordiger van de jury op en
maakte de uitslag bekend.
De genomineerden zijn:
Ovivo Food BV van Marlies Janssen-Kusters
Ovivo Food BV richt zich op de ontwikkeling van nieuwe
eierproducten als geverfde paaseieren en vers-ei-pasta. Rondom het
ei is een compleet producten- en dienstenpakket ontwikkeld, dat echt
(economische) waarde toevoegt.
Kaasmakerij St. Joseph Hoeve van Jan en Jeanne Slangen
Deze zuivel boerderij heeft van het bijproduct kaas een hoofdproduct
gemaakt. De producten zijn als streekproduct van belang voor de
culinaire en toeristische markt.
BituRec van Rob Smits
De innovatie van BituRec betreft het recyclen van bitumen
dakbedekking. Na bewerking kan het restmateriaal weer als
secundaire grondstof ingezet worden bij industriële processen.
Op de jaarvergadering van 5 oktober zullen de leden bepalen welke
ondernemer uiteindelijk de geldprijs van 15.000 wint. Voor de
tweede en derde prijs zijn respectievelijk 7.500 en 2.500
beschikbaar.
S8S
*™ïï-
l¥®!p
Wvr*:
reT' A^
A>"
?K^ J^v.»,,'*
piSCiv -"'A'-'iïT v? ?o£^ *s£
^1
v.. Aa^\ob'<
aWJ <y% 'V
*<*-£*
^■»'-