P A A S M E N U Frisse salade van kipfilet met fruit en noten Krachtige bouillon van parelhoender met voorjaarsgroenten Varkenshaas gewikkeld in ardennerham met perzik-roomsaus aangepast groenten- en aardappelgarnituur Paasdessert 52,50 p.p. Dit menu serveren wij gedurende het hele paasweekend. Uw reservering stellen wij zeer op prijs. Bij reservering van dit menu vóór donderdag 8, april bieden wij ueen fles Beaujolais Villages per 2 volwassenen aan. Natuurlijk kunt u tijdens deze dagen ook iets uit de kaart bestellen Mogen wij u tijdens de paasdagen niet als onze gasten begroeten, dan wensen wij u bij deze alvast hele fijnë dagen toe. RESTAURANT "DE WIEEN" JAN EN RESIE VAN DEN BERK LEUNSEWEG 20 A 5802 CH VENRAY TEL: 04780-89306 B.G.G.: 04783-1648

Dorpsblad Leunen-Veulen-Heide | 1993 | | pagina 10